Подаване на документи за детска градина

Публикувано на: 21.05.2019

Как мога да го направя? Ще получа ли входящ номер на моята регистрация?

След обявяването на свободните места, трябва да добавите кандидатури за желаните от вас детски заведения. Кои са основните дати за прием в общинските детски заведения през календарната година? Да, това е възможно, в случай че броят на събраните от него точки не е достатъчен за прием в посочените детски заведения. Свободни места 3. Обявените свободни места за септември са по-малко от общия брой места за съответния набор. Деца-близнаци - 1 т.

Ако тези адреси не са сменяни междувременно, би следвало да са същите като към момента на раждането.

Следва да се издаде уникален регистрационен номер на избраното заявление от електронната система. Точката по К5 важи само за кандидатстване в 1-ва група от септемврито есть за набор. След това попълнете необходимите данни в профила на детето. Дете, което посещава общинска самостоятелна детска ясла или частна детска ясла. На класиранията с прием от месец септември не се разрешава кандидатстване със сменен набор.

Нужно е да знаете, че по закон в България задължителното обучение на детето е само една година в предучилищната занималня. По какъв начин се извършва класирането? Какви са сроковете за подаване и обработка на регистрации в системата?

Когато мама я няма

Документът трябва да е издаден не по-рано от един месец преди датата на класирането. Няма значение кой от родителите е записан първи. Общи критерии 6. В случай че премахната кандидатура е била класирана на предходна стъпка, това води до освобождаване на свободно място.

Деца на разведени или разделени родители не получават предимство според сегашния регламент, затова и няма секция, в която да се упомене такъв факт. Съгласно точка 2.

Name Подаване на документи за детска градина Website. Срокът за подаване на документи от родителите е едноседмичен, ще имате възможност да го преместите. Достатъчно е да имате регистрация по настоящ адрес там, независимо от района на местоживеене. Следва да се издаде уникален регистрационен номер на избраното заявление от електронната система. В случай че има свободни места и се класира, където реално живее семейството.

Коментари към Документи и условия за кандидатстване в детски градини

Избирате административния район визуално на картата или от менюто. Трябва да направите адресна регистрация постоянна или настояща по местоживеене на семейството. Ако не сте сигурни, можете да извършите проверка по ЕГН на детето си, за това къде се води адресната му регистрация. Описание на алгоритъма за класиране Съгласно точка 2.

Понеделник 23ти Декември. Необходими документи за деца със СОП 8. Ако критерият се определя автоматично, е необходимо единствено да подредите избраните от Вас детски заведения по приоритетно желание. Профилът Ви осигурява възможност през съответните етапи да коригирате желанията и декларираните данни, сравнете дали е определен според вашите очаквания.

Заявявайки желание за участие в класирането чрез електронната система, или пък достъп до резултатите от класирането на съответното дете.

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Не съм съгласен с някои от правилата за прием. Моля, уверете се, че всички данни са коректно въведени, преди да изпратите заявлението. Родителят трябва да е редовен студент в акредитирано висше училище ВУЗ на територията на Столична община. Как да проверя дали детето ми е прието? В момента не може да определите кои кандидатури реално ще останат на опашката при класиране.

Тези въпроси и отговори се отнасят до правилата за прием, като периодите варират с минимални разлики за следващата година, приложими за деца. На какви стъпки ще се извърши класирането. Всеки директор на детска градина получава от електронната система генерираните случайни числа и списъците с класирането на децата на Следователно, не може да определите какви са реалните шансове за прием.

Как да докажем, но нямаме регистрация на този адрес. В едноседмичен срок родителите записват приетите си деца в дадената детска градина. Точните дати за всяка учебна година се обявяват около 30 дни преди старта на кампанията, че живеем. Ние живеем под наем. Трябва подаване на документи за детска градина добавете желаното детско заведение в кандидатурите на детето и то ще участва в следващите класирания.

Още по темата: Национална стратегия за демографско развитие на населението в Република България г. Разместването на деца се разрешава целогодишно, само при възможност за взаимна размяна на едно дете с друго в две детски градини, след като родителите писмено уведомят директорите за желанието си за преместване. Пази ли се ред за следващата година или пак наново трябва да се регистрираме? Детето ми навършва 3 години през март и посещава самостоятелна детска ясла.

Не, като може да се избере по-благоприятния между постоянния или настоящия адрес на детето, които те имат. Въпроси и отговори Последна актуализация: Разгледайте внимателно списъка с кандидатури и точките. Кога се доказват критериите.


Facebook
Twitter
Коментари
Льоти 31.05.2019 в 00:35 Отговор

Друга особеност на алгоритъма, наложена от спецификата на регламента за класиране е, че запълването на свободните места се извършва на групи. Това предимство няма за цел да улесни преместване от една ясла в друга, а да даде по-близки шансове на деца, посещаващи самостоятелна детска ясла за прием в 1-ва градинска група с тези, които са в яслени групи в ДГ и преминават автоматично.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.