How to remove background in photoshop with magic wand

Публикувано на: 03.07.2019

Когато рисуваме върху него с черен цвят ние трием. След като резултатът е задоволителен, трябва да натиснете бутона "OK".

За да направите това, трябва само да натиснете клавиша Enter на клавиатурата. Със сигурност всички видяха в интернет фотожаби или произведения, чиито автори са в хората с ирония, наречени гении на "Photoshop". От Color Picker изберете някакъв цвят. Как да преоразмерите изображение в Photoshop. Въпреки това трябва да задържите клавиша Shift.

Но какво да правим, вие си избирате развихрете въображението си, ако говорим за снимка с портрет на човек. Можете да използвате ваша снимка или някакъв друг Background да не е облаци. Може да са звезди или море? Как да направите уеб дизайн в Photoshop.

За целта отворете отново папката натиснете върху логото.

What you learned: Use the Magic Wand tool to select background areas of similar color

Намалете натоварването на процесора. Когато триете с гумичката изображението или рисувате директно върху lаyеr-а му, няма как да се възстанови. Когато сте готови потвърждавате. След очертаването — Select-Inverse 6. Вземете го и го провлачете в коша, така ще отключим Background lаyеr-а.

Защо не може да се направи без маска? Сега стана преливащ градиент от синьо към червено, точно както го искамe.

  • Ще видите, че тя е покрита с прозрачен червен филм - защитна маска. Започвате да триете частта на облаците, които се показват върху лицето на жената.
  • Това са предварително запазени градиенти на Photoshop.

Често, за да редактирате снимка или да създадете фотоколаж, увеличаваме надписа с лупичката. В резултат на това фонът е боядисан в избрания цвят на фона. Ръката се използва за преместване на обекта. Чрез Blending Mode правим съответните настройки. Вместо това е достатъчно да замени фона.

Каква е разликата между тази операция в различни версии на Adobe Photoshop

С някои от инструментите на Marquee Tool очертаваме произволна или геометрична фигура около буквата. За да се справите с тази задача бързо, трябва да увеличите размера на четката вж.

За най-добри резултати използвайте инструмента за магнитно ласо. За да направите избора по-точен, можете да използвате бутона, за да намалите размера на четката, разположена в горната част.

Почти сме готови, има разлика от Photoshop слой маска. То се позиционира точно по средата там, където ни трябва. Да, но можем да добавим и лого по средата на нашия канвас. Бърз избор в Photoshop. Един прост начин да изрежете обект от снимка.

Pingback: 12 достъпни програми за обработване на снимки, които си струва да научим - Nxt web studio. В палитрата Histori ще се върнем, като кликнем върху най-горната линия, което ще върне снимката в първоначалния му вид. Можете да използвате ваша снимка или някакъв друг Background да не е облаци.

Когато процедурата приключи, за да я отключите. Но маската, както и селекцията могат да се обръщат - Invert. И вместо да натискате гумичката, контурът ще се превърне в движеща се пунктирана линия. Как да изрежете форма във Photoshop без фон. След това в работната група на програмата ще се появи нов панел, в панела "Слоеве" кликнете два пъти върху фоновия слой и в отворения прозорец кликнете върху "ОК".

В палитрата на слоевете, с който сега ще р. Както виждате цвета на градиента се смеси с останалите леари. За да направите това.

Избор на фон

Сега имаме възможност да работим директно с него. Тази функция ни позволява да избистрим нашата селекция. Заключването на слоя ще изчезне, сега можем да го редактираме.

Аз ще избера зелено. Забележка:Колкото е по-голям контраста и квадратчетата, толкова мрежичката е по-груба. Да предположим, можете да направите това чрез менюто Window Wi.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.