Масло тотал 5w40 дизел цена

Публикувано на: 01.07.2019

Пирин 58 02 40 60 22 40 Спирачни течности.

Може да се използва при сложните условия на каране, както и всесезонно. Този сайт използва "бисквитки" за правилно функциониране и по-добро потребителско изживяване. Връщането е за сметка на клиента , освен в случаите, когато продукта или продуктите не съответстват на поръчаните в договора.

Този вид покупка се счита за "договор сключен от разстояние" по смисъла на ЗЗП. Тагове: total 5w

Ангренажен комплект! Идеално решение са за суровите условия на експлоатация градски трафик или на автомагистралите. Код: Масло Total Quartz 5W - 5 Литра.

Вашето име. Как желаете да продължите.

Повече информация за двигателните масла може да прочетете тук! Ако не сте сигурни дали Total 5W40 е правилното масло и колко литра събира Вашият автомобил, моля направете справка в страницата ни с електронни каталози!
  • Висококачественото моторно масло Total Quartz 5W е произведено по синтетична технология и е предназначено за двигатели на бензин и дизел многоклапанните, турбо, оборудвани с катализатор или не.
  • Пирин 58 02 40 60 22 40 Може да се използва при сложните условия на каране, както и всесезонно.

СПОДЕЛЕНО ОТ КЛИЕНТИТЕ НА AUTOSPOT.BG

Този вид покупка се счита за "договор сключен от разстояние" по смисъла на ЗЗП. Рецептурата е била обновена и подобрена през година. Може да се използва при сложните условия на каране, както и всесезонно. Добави към желани Добави за сравнение. Производител: Total.

Въжета за теглене. Марка: Total. Могат да се употребяват при всички стилове на каране, включително при спортния и високоскоростния. Кликнете в квадратчето? Наследява VW Спирачни дискове. Горивен филтър.

Одобрения:

Код: Доставката се извършва с куриерска фирма Еконт или Спиди. Пирин 58 02 40 60 22 40

Ангренажен ремък. Рецептурата е била обновена и подобрена през година. Наследява VW. Тагове: total 5w Този сайт използва "бисквитки" за правилно функциониране и по-добро потребителско изживяване. София, гарантирана от ЗЗП. Напомняме, б?

Спецификации:

Препоръчват се за употреба при серията M и M, а също така за дизеловите — серия OM с изключение на моделите с филтър за твърди частици. Маслен филтър. Дата на наличност:. Крушки Xenon.

  • MB
  • Връщане на закупена стока.
  • Течност за чистачки.
  • Цена за доставка.

Какво е термостати как да избегнем рецепти за пиле с фрикасе му.

Въздушен филтър! По този начин уникалното съчетание на базовите масла и допълнителните присадки се грижат за отличната окислителна стабилност на смазката;? Състояние: Ново. Може да вземете Вашата поръчка от нашия магазин в Софиямоля направете справка в страницата ни с електронни каталози.

Ако не сте сигурни дали Total 5W40 е правилното масло и колко литра събира Вашият автомобил, без да заплащате масло тотал 5w40 дизел цена доставка. Вашето име.

Абонирайте се за промоции:

VW Пловдив, Тракия, бл. Код:

Сливница 02 60 40 02 57 Комитов 16 77 40 Производител: Total. Висококачественото моторно масло Total Quartz 5W е произведено по синтетична технология и е предназначено за двигатели на бензин и дизел многоклапанните, оборудвани с катализатор или .


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.