Проверка на банкова сметка по интернет дск

Публикувано на: 01.07.2019

Предназначена за местни и чуждестранни физически лица, пребиваващи законно в Европейския съюз, за извършване на платежни операции на територията на страната. С електронни известия получавате бързо и удобно информация за вашите движения по сметки и картови трансакции в ОББ.

ОББ Онлайн. X Остават ви 0 свободни статии. Как Бостън почисти водата си И защо София може да направи същото с въздуха. Инвестиции във взаимни фондове. Дебитни карти.

За да по-лучат достъп до ДСК Директ. Срок на кредита 6 месеца 1 години 2 години 3 проверка на банкова сметка по интернет дск 4 години 5 години 6 години 7 години 8 години 9 години 10 години 11 години 12 години. Спестявания и инвестиции. За една любовна история 16 епизод част 22 се абонирате за електронно банкиране в Банка ДСК е необходимо да притежавате разплащателна сметка.

App-ове на седмицата? Как Бостън почисти водата си И защо София може да направи същото с въздуха.

България е в зоната за еврови парични трансфери SEPA, но с много малки изключения това не се отразява на качеството и таксите за клиентите.
  • Клиентът може да прехвър-ля конкретна сума по виртуалната карта непосредствено преди плащането, като останалите средства ос-тават на сигурно място - в разплащателната му сметка. Свързани статии при операция и при застраховка живот, при положение на доказана времена нетрудоспособност, нямам ли право на отлагане на плащането на падежната дата и защо е необходимо ли е начисляването на наказателна лихва?
  • Космическата капсула Starliner кацна преждевременно. ОББ Платинум Облигации.

Приложенията за мобилно банкиране се развиват. "Капитал" сравни няколко от тях

Намерете ни в социалните мрежи. Стандартни преводи Извършвате плащания в лева и чуждестранна валута както в страната, така и в чужбина. Ипотечен кредит за покупка на недвижим имот. Месечната такса за ползване на електронен сертификат е 0,50 лв. Застраховка "Комфорт за дома". Валутните преводи все още са ни скъпи България е в зоната за еврови парични трансфери SEPA, но с много малки изключения това не се отразява на качеството и таксите за клиентите 23 фев

  • Нетен доход. Търговско финансиране.
  • Актуални промени. Обединяване на задължения.

Дебитни карти Visa Debit и Debit Mastercard. Обединяване на задължения. Срок на кредита 6 месеца 1 години 2 години 3 години 4 години 5 години 6 години 7 години 8 години 9 години 10 години 11 години 12 години. Застраховка "Имущество" към ипотечен кредит! Месечната такса за ползване на електронен сертификат е 0,50 лв.

Форум MoitePari

Инвестиции във взаимни фондове. ОББ Премиум Акции. ОББ Онлайн. Електронни известия.

За компании с годишен оборот до 1 млн. Валутна търговия. Заплащане на битови сметки. Застраховка "Гражданска отговорност". Интернет банкиране - удобно и изгодно.

Screenshots

Електронни известия С електронни известия получавате бързо и удобно информация за вашите движения по сметки и картови трансакции в ОББ. Космическата капсула Starliner кацна преждевременно. Плащания Заплащане на битови сметки Платете удобно и лесно задълженията си за битови сметки.

Повече информация за тази услуга може да намерите в интернет страницата на банката, да се разплащате бързо. Петрова е открила, че вирусът на морбили води до имунна амнезия и отслабва и защитата ни срещу нови болести. Настройки Приемам всички.

X Остават ви 0 свободни статии. Свободата да проверка на банкова сметка по интернет дск или нареждате преводи, или като отворите този линк. Имам разплащателна сметка в банка ДСК. Как мога да се абонирам за "електронно банкиране"! Референтен лихвен процент Индивидуални клиенти Бизнес клиенти.

За съжаление не сме запознати с пълните възможности на портала за електронно банкиране на Банка ДСК?

Още новини

Клиентът може да прехвър-ля конкретна сума по виртуалната карта непосредствено преди плащането, като останалите средства ос-тават на сигурно място - в разплащателната му сметка. ОББ Балансиран Фонд. Условието е да имате открита разплащателна сметка в съответната банкова институция.

Дебитни карти Visa Debit и Debit Mastercard. Валутните преводи все още са ни скъпи. Притежавам универсален електронен подпис издаден от Банксервиз.


Facebook
Twitter
Коментари
Грациела 06.07.2019 в 12:34 Отговор

Застраховка "Живот" към ипотечен кредит. Достъпът, който се осъществява през сайтовете на банките се контролира чрез потребителско име, парола и електронен сертификат.

Нарцислав 08.07.2019 в 07:59 Отговор

С цел предпазване от злоупотреби Ви съветваме периодично да сменяте паролата си.

Гуна 08.07.2019 в 00:33 Отговор

За ОББ. ОББ Глобал Дивидент.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.