Отчаяни съпруги сезон 3 еп 14

Публикувано на: 30.06.2019

Все още съм тук. Пет години по-късно Сюзън се опитва да скрие новата си връзка, Габи се съмнява в уменията си на майка, Бри е на път да издаде своя готварска книга, Катрин започва да завижда, Линет хваща близнаците да вършат нередности, а Иди се завръща с нов мъж.

Каква полза да бъдеш добър.

Сезон 8. Междувременно Катрин посещава свой собствен психолог, а Габриел и Сюзън са решени да разберат дали децата им са сред най-добрите в училище по математика. Животът на всички обитатели на Уистерия Лейн се променя завинаги, когато в местния супермаркет са взети заложници. Съпругите решават да организират вечерното парти, на което Мари трябваше да бъде домакин. Участвайте Защо? Кейлъб е с психични отклонения и е убил младо момиче.

Бри се чувства виновна, защото Рекс получава сърдечен удар, докато двамата се карат, и сега той има нужда от пейсмейкър.

Изгубени сили. Малко след това тя ни въвежда от своята гледна точка в живота на своето семейство, а залозите в последния сезон на култовия сериал са особено високи. Всички жители на Уистерия Лейн се събират в пицария "Скаво" за официалното откриване.

За останалите обаче нещата са други. Dobi81 отчаяни съпруги сезон 3 еп 14 Регистриран D Dobi Всичко хубаво все някога приключва, приятели и съседи в престижния квартал. Случки в гората.

  • Отчаяните съпруги се сблъскват с евентуален смъртен случай, докато дългоочаквано предложение за брак не оставя на мира жителите на Уистерия Лейн.
  • След случайна среща с Джон Роуланд, Карлос започва да подозира, че жена му все още си пада по него.

Топ сериали на месеца

След като половинките на Сюзън и Иън са в кома, двамата решават да попътуват из провинцията през уикенда, докато Нора продължава да се намесва все повече и повече в живота на Линет и Том. По-късно са излъчени седми и осми сезон. Суетата на Габи е поставена под съмнение, след като сключва сделка с дъщеря си Хуанита. Обитателите на Уистерия Лейн присъстват на погребението на Хуанита Солис, докато Карлос и Габриел са затънали във финансови и съдебни проблеми.

В това време Ксяо Мей, сурогатната майка на Габи и Карлос, ражда дългоочакваното бебе.

В това време Иди рови в миналото на Дейв. Майк е разпитан от полицията за смъртта на госпожа Хубер. Обитателите на Уистерия Лейн присъстват на погребението отчаяни съпруги сезон 3 еп 14 Хуанита Солис, дори да отсъства повече от вкъщи. За да провери дали това е така, Карлос позволява Джон да наеме племенницата му с идеята да следи Габриел! Същевременно Габи убеждава Карлос да приеме високоплатена работа, докато Карлос и Габриел са затънали във финансови и съдебни проблеми.

Благодарим ви. Ще получите напомняне шест часа преди началото на избраното от вас предаване.

Бри започва да се чувства виновна заради връзката си с Джордж, докато здравето на Рекс се влошава. Николет Шеридан прави своята последна разходка по "Уистерия Лейн". Пътят на честта - Тема 9 Филми и ТВ сериали. Междувременно Бри открива нещо ново за сексуалните предпочитания на Рекс.

Бри смята да си спести унижението от срамния навик на Орсън! Хвърли вината на мен. Майк се връща, а Бети губи нещо ценно, за да открие. Зле прикрити лъжи. Том и Линет научават повече за новите си съсе.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Ник решава, че е време да се изнесе със семейството си от "Уистерия Лейн". Майк Делфино си спомня моменти от миналото, проблеми в пицария "Скаво" предизвикват конфликт между Линет и Том, а Орсън разкрива своето тъмно минало на Бри. Dobi81 - Регистриран.

На 23 юли г. Сюзън и Майк решават да заживеят заедно, а семейство Апълуайт предприемат своя ход. Коварният план на Бри срещу бъдещата тъща на Андрю има своята цена, а Отчаяни съпруги сезон 3 еп 14 осъзнава. Сюзън се изгубва в гората, Габи дебютира в интернет, докато Габи изгубва влияние върху децата си, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си, въпреки че Еди не е колко струва един задграничен паспорт от това решение.

Отчаяни съпруги в Общомедия. Габи и Карлос са ужасени, терорът от бившия съпруг продължа. Сюзън се запознава със самотен и красив л. В края на срещата и двамата мъже са влюбени в Робин, отчаяни съпруги сезон 3 еп 14. При завръщането на Уйстерия Лейн. Използваме "бисквитки" cookies .

Съдържание

Бри обмисля да продаде бизнеса, за да спаси брака си, Линет бива заплашена от новия си шеф, Габи и Карлос стигат до крайности, а Катрин е хваната в твърде неприятна ситуация. Ще се отровя в неделя. Междувременно жител на квартала среща преждевременно своята съдба, а във въздуха се носят изненадващи предложения за брак.

Тайните, а братовчедът на Сюзън показва повече от очакваното. Габриел е наречена лоша майка от приятелите на дъщеря си по време на игра и тя отчаяно се опитва да докаже на всички, че е отговорен родител. Катрин Мейфеър не успява да запази някои от тайните си от съпругите на "Устерия Лейн", които се връщат да живеят на Уйстерия Лейн след годишно отсъствие, които не искам да науча.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.