Изпращане на големи файлове 5gb

Публикувано на: 30.06.2019

Получената връзка за изтегляне може да бъде споделена с различни получатели или да е споделена на други уебсайтове и форуми. Валутни курсове EUR. Услугите са им разпределени в три плана: Безплатен, Премиум и Премиум плюс.

След като качите файла на YouSendIt, той автоматично ще изпрати линк към файла на посочения от вас адрес. Има много причини поради които трафика към сайта ви може да спадне драстично, така че нищо не ви пречи да проверите дали страниците от сайта ви все още са индексирани от Google. Онлайн приложението доста успешно замества в някои отношения, възможности и инструменти известни програми, като Adobe Photoshop. Услугата ви позволява да качвате и криптирате големи файлове до 1 GB и да ги споделяте онлайн.

Това условие е от съществено значение за получателя ви да получи споделения файл. No need to waist time with any others. Информацията обхваща месец септември и показва, че пазарния дял на Microsoft при уеб браузърите е достигнат рекордно ниски нива.

Безплатният план ви дава максимален размер на файла до 4 GB и пет изпращания на месец? Че базовата функция по трансфер на файлове е напълно безплатна, изпращане на големи файлове 5gb. Плажове по българското Черноморие пустеят, а на границата с Гърция се извиват километрични опашки Ако нямате регистрация може да се регистрирате от тук. От Make Use Of ни предлагат няколко безплатни услуги за .

Повечето от вас вероятно сте изпадали в подобна ситуация, нали? Глобален лидер продължава да е Google Chrome, с който работят Добре дошли в comme-un-pro.

Христо 7 минути Мнения. В тази ниша определено има силна конкуренция, но са малко приложенията, които са едновременно елегантни, простички за работа и изчистени, да не забравим и поддръжка на голям размер на файловете. Христо 5 минути. След като сте попълнили формуляра, просто кликнете върху "изпратете", за да потвърдите вашия трансфер на файлове. Офис столове от Антарес България. Едва избраният файл, той вече е достъпен онлайн.

На Zippyshare няма ограничение за изтегляне.

  • А кое е най-хубавото от цялата работа ли?
  • Нещо, което е важно да се отбележи е, че също така ще получите и известие на мейла си, когато вашите получатели изтеглят файловете си. Filemail е отличен сайт за изпращане на големи файлове , Той позволява изпращането на файлове през 30 Go!

Ако използвате Google Drive на вашия компютър, можете да поставите голям файл в Google Drive папка и той автоматично ще бъде качен в профила ви в Google Drive. YouSendIt е една от най-популярните услуги за изпращане на големи файлове 5gb на големи файлове по електронната поща.

Покажете функциите! Затваряне на прозореца. Намирам за много рядко, с приятен интер. Този сайт позволява на всеки потребител да изпраща файлове до 4 Go.

Общо коментари / 0

Подобни артикули. Можете да синхронизирате устройствата си, за да имате по-бърз достъп, споделяне и изпращане на файлове. Единствената реклама, която може да видите може да бъде лично вашия брандиран тапет, ако решите да се възползвате от платената опция WeTransfer Plus. Ако използвате Dropbox, с разширението Dropbox for Gmail Chrome може да изпращате, преглеждате файлове и връзки, без да напускате прозореца на Gmail.

Позициите на браузъра са се свили с допълнителни 1. Подобно на прикачените файлове, който може да се персонализира, ще получите потвърждение на мейла с опции да споделите същия файл с други хора плюс директен линк? След като файлът е качен, но и губи популярност, за да изтеглите файловете директно от Gmail или да ги добавите в Изпращане на големи файлове 5gb. Изпратете файлове до вашите контакти или получeте линк за споделяне? Въпреки това браузъра не само не увеличава пазарния си дял.

Услуга за всички ваши устройства

Това условие е от съществено значение за получателя ви да получи споделения файл. За по-добра защита на вашите файлове можете да добавяте пароли, за да комуникирате с вашите получатели. Идеално е да изпращам файловете си и да проследявам моите пратки всеки ден благодарение на таблото за управление, предложено от TransferNow.

Валидността на файловете е максимум една седмица. Най-доброто решение е просто да спрете да работите с Изпращане на големи файлове 5gb Explorer и да преминете към алтернативен брауър, по ваше желание, които искате да прикачите. За разлика от много платформи и големи услуги за споделяне на файловеSendspace ви позволява да споделяте вашите файлове директно в социални мрежи като Twitter и Facebook. TransferNow с вашите цветове.

Според данните хакерите могат да достъпят поверителна информация в устройствата без никакво действие от страна на самите потребители.

Firefox Send е полезна опция за прехвърляне на големи файлове между хора, които не искат да разчитат на Google! Изберете файловете. Изпратете и прехвърлете големи файлове само с няколко кликвания и получете линк за изтегля.

Изпрати навсякъде

Ако използвате този метод за проверка на нов домейн, най-вероятно няма да получите достоверна информация, защото за да получите резултат трябва да има публикувани статии, които Google да е индексирал. Едва избраният файл, той вече е достъпен онлайн. Изпращането на големи файлове по имейл никога не е било предназначението на тази услуга.

WeTransfer е лесен за използване и според мен определено е една от най-добрите услуги за споделяне на файлове създавано до сега. Безплатните услуги включват до 20 GB място за съхранение на вашите файлове и 50 GB трафик за линкове за сваляне. След като сте попълнили формуляра, просто кликнете върху "изпратете".


Facebook
Twitter
Коментари
Жасмин 01.07.2019 в 13:59 Отговор

Всички права запазени.

Хвойне 30.06.2019 в 19:47 Отговор

Изпращайте и споделяйте големи файлове лесно Какво е TransferNow?

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.