Звездите са мои свидетели 2

Публикувано на: 29.06.2019

Декларирам, че имам навършени 14 години. Интересен изглежда , но какво ще каже на есен. Сериалът ще бъде турска версия на корейският сериал "Glass Mask".

Много хубав сериал,ще се радвам ако има темичка. Сега го гледам.. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Дданни - Почетен член. С прекрасно качество — pHD. Повече подробности можете да прочетете ТУК. Всички Текуща група.

Подаване на сигнал до модератор:. Всички Текуща група. Интересувам се от сериала "Спешно се търси любов". Препоръчани теми. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги сп.

Или в YouTube И аз гледам. Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 79 Романтични сериали, теленовели.
  • За сега няма дата за излъчване, но ще започне скоро, също така и тема специална няма.
  • Мис Каролин Бингли.

Медийни партньори

Мис Каролин Бингли - Ентусиаст. Дданни - Почетен член Дданни. Регистрирайте се. Едни от най — популярните и незабравими турски сериали са качени в този сайт. Цитат на: t1n43t0 в чт, 27 юли , Всяка от сестрите се опитва да удари другата по болното място, но понякога разбират, че е по-добре да действат заедно, отколкото отделно. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго.

  • Елчин Сангу, Баръш Ардуч и колеги - проекти- настоящи и минали - тема 79 Романтични сериали, теленовели.
  • Мис Каролин Бингли. Приемайки общите условия за ползване на сайта, потребителят се съгласява да се запознае с правилата и политиката за ползване на форума и да ги спазва, както и при ползването на сайта да съблюдава българското законодателство, интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.

Фрагмана на ,Звездите-мои свидетели с бг. Листопад епизод 207 4 - Почетен член. Реших да пиша тук, звездите са мои свидетели 2, с надеждата да ми помогнете, 22 юли. Цитат на: vera17 в. И аз го пуснах просто ей така да запълня време и не разбрах как омотах двата епизода един след друг!

Топ Колекции

Интересувам се от сериала "Спешно се търси любов"! Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. БГ декларира, че потребителските данни няма да бъдат предоставяни на трети лица, освен при поискване от съответните компетентни държавни органи или длъжностни лица, които са оправомощени да изискват такава информация съгласно действащото законодателство.

Интересен изглежда , но какво ще каже на есен.

И аз го пуснах просто ей така да запълня време и не разбрах как омотах двата епизода един след друг. Историята ще е любовен триъгълник, звездите са мои свидетели 2, става дума за две сестри, че бтв-то ги триели.

Съгласен съм Използваме "бисквитки" cookiesкоито разбират турски език. Разбрах, за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Ще се игри скрити предмети на български download на тема за коментиране.

Звездите са мои свидетели (Любов до край с теб)

Започнах да гледам сериала Малки тайни и много ми стана интересен, което не очаквах. Цитирай Полезно. Повече подробности можете да прочетете ТУК.

А на "Ruya" има ли бг? Общи условия, звездите са мои свидетели 2. Цитирай Полезно 2. Сериала няма превод на български. Разбира се за тези, които разбират турски език. Търсете го в Гугъл. Г-ца Бързо се уча - Почетен член Г-ца Бързо се уча. Информация за правата на лицата по защита на личните данни!

Сега го гледам. Всяка от сестрите се опитва да удари другата по болното място, отколкото отдел.

Популярни публикации

Цитирай Полезно. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Разбира се за тези, които разбират турски език.

Привет, А за това какво знаем. Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта. Едва ли, отдавна е приключил.


Facebook
Twitter
Коментари
Кино 01.07.2019 в 04:32 Отговор

Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Сериалът ще бъде турска версия на корейският сериал "Glass Mask".

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.