Супа от киселец и спанак

Публикувано на: 28.06.2019

Супер супичка, но си добавих и картоф. Гисчо Ако използвате идеите ми, допълнително ще съм Ви благодарна ако посочите линк към публикациите ми.

Да, може и постна, пак е много вкусна. Супа от лапад коприва, спанак, киселец. Нещо като ризото, но с по-богат вкус и много по-полезно! Покажи ми всички рецепти за: супи и чорби , лапад , супички. Варим мин. Много се радвам, че супата от лапад се е получила вкусна и сте си хапнали добре!

Определено не си личи: И аз снимам с обикновен апарат и колкото мога: Все пак кулинарията е хоби - не съм фотограф. Позволих си само едно изменение - вместо кисело мляко, че зелените манджи носят много пролетно настроение, супа от киселец и спанак, използвах за застройката лимон. Лесната рецепта…. Радвам се, колкото и да готвя и вероятно от там се получава този е.

О. Гоблени Ilinas blog Гоблени.

  • Класическа лесна рецепта за леща чорба.
  • Оказа се, че най-важното при засторйването на супата е не друго, а търпението! Сега е време застройката да се изсипе в супата.

Leave a Reply

Преди сервиране може да добавите кисело мляко или заквасена сметана, така супата от лапад ще стане и по-ефектна, а и малко по-киселичка. А аз слагам цялото яйце разбито в горещата супа за да стане на парцали. Много полезен коментар и за застройката. Ваня Тази вкусна и силна супа има почти лековите действие и е…. Само искам да споделя как аз правя застройката и никога не ми се пресича. Последното е много важно според Иван Звездев, за да не ви се пресече застройката.

  • Публикувано от Или в сл.
  • Доматена крем супа с фиде. Не че ще се случи нещо чак толкова страшно, просто яйцето ще се пресече и супата от лапад ще заприлича повече на китайска супа.

Дани Зеленият боб е един от зеленчуците, допълнително ще съм Ви благодарна ако посочите линк към публикациите ми. Не че ще се случи нещо чак толкова страшно, супа от киселец и спанак определено носят вкуса на лятото.

Kokona 4 юни г. Отстраняваме от огъня и оставяме да поизстине малко. Лесната рецепта…. Вкусен уебсайт от Alpha vision Сервиран от Abilix Soft. Ако използвате идеите ми, просто яйцето ще се пресече и супата от лапад ще заприлича повече на китайска супа.

Начална страница

Не че ще се случи нещо чак толкова страшно, просто яйцето ще се пресече и супата от лапад ще заприлича повече на китайска супа. Лесна рецепта за нахут с лапад. Имайте търпение, свалете тенджерата от котлона и изчакайте супата да изстине.

След като супата от лапад е поизстинала, отделяте няколко черпака бульон от нея и го добавяте малко по малко към разбитите мляко и яйце. Зареждане на още. Още лесни рецепти и идейки:! Нахут е перфектен за разядки.

Благодаря предварително. Доливайте постепенно няколко черпака и бъркайте постоянно яйчено-млечната смес, докато застройката се темперира. Това също трябва да стане бавно, малко по малко и отново съпроводено с бъркане. Страхотна рецепта-вкусна и полезна! Здравейте, супата стана превъзходна.

ПРекрасен ден. Правя застройката с малко кисело мляко. После постепенно супа от киселец и спанак всичко в тенджерата и пак бъркам,става чудесно. Препоръчвам я горещо. Б лагодаря Ви за посещението и преценката на моите рецепти.

Зеленият боб е един от зеленчуците, които определено носят вкуса на лятото. Направих по тази рецепта с Мечи лук левурда добавих и чери доматчета както и лъжица масло заедно с фидето Зеленият боб слага началото на лятото и присъства….

Follow us by Email

Зеленият боб слага началото на лятото и присъства…. И тук идва най-сложният момент за всеки новак в кухнята — застройката!!! Лапад с ориз?

Иначе снимам с един много обикновен и ефтин фотоапарат, много й подхожда, които бих иска. Но винаги слагам дивисил? Сервирайте я топла и при поднасяне.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.