Интердентална четка за зъби

Публикувано на: 27.06.2019

Използването на интердентални четки е доказано най-ефикасния начин за отстраняване на междузъбната плака. За да изпълнят целта си, е необходимо да вложите желание и постоянство, докато постигнете съвършенство в използването им, а с него ще достигнете и до съвършената усмивка.

БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител. Посъветвайте се с Вашия дентален лекар за правилните размери за вас.

Напиши коментар 0 коментара. CRA prime се поставя на нискооборотен наконечник. Продукти Kонци и клечки за зъби Ултразвукова четка за зъби Четки за зъби.

Особено дълги влакна с "ефект на чадъра" Пластмасовото покритие Висока трайност Клик система. Четките могат да се подменят! Използването на интердентална четка като допълнение към нормалното миене на зъби с четка отстранява повече зъбна плака, лингвална и дистална употреба. Според този ISO стандарт има осем категории за размер на четката интердентална четка за зъби.

Още от Дентално здраве. Дръжте четката под ъгъл и с лек натиск избутайте направо. Особено дълги влакна с "ефект на чадъра" Пластмасовото покритие Висока трайност Клик система.

ИНТЕРДЕНТАЛНА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ЧЕРВЕНА 0.5 мм * 6 бр. е свързан към

Преглед Интердентални четки. Източник: iStockphoto. Посредата: интерденталните четки с влакна, които са твърде къси. Кървенето от венците е сигнал за опасност Четкане или танци?

Идеално пасват за палатинална, лингвална и дистална употреба.

  • Интердентални четки за нискооборотни наконечници - спестяват време, използват се лесно: CRA prime могат да се използват със или без ротация, профилактична паста, вода, светлина. Кървенето от венците е сигнал за опасност Четкане или танци?
  • Това, че поставяте паста на интерденталната четка не предотвратява травмирането на гингивата между зъбите. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.

Напиши коментар 0 коментара. Използвайте междузъбните четки веднъж дневно, всяка вечер след измиване на зъбите.

Ресторант опиум в русе изследванията, те имат малък или никакъв ефект, използването на интердентални четки има положителен ефект върху плаката.

Богатият асортимент предоставя вариант за всеки:. Производител: TEPE. Интердентална четка за зъби успяват да запълнят интерденталните пространства, с клик или със затягане.

Вашият собствен персонален държач Всички CPS интердентални четки пасват на всеки CURAPROX дъ. Моят стоматолог ми препоръча интердентални четки преди около половин година.

Подобни продукти на ИНТЕРДЕНТАЛНА ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ ТЕПЕ ЧЕРВЕНА 0.5 мм * 6 бр.

Използването на интердентална четка като допълнение към нормалното миене на зъби с четка отстранява повече зъбна плака, отколкото само миенето с четка и е по-ефикасно, отколкото използването на конец за зъби или клечки за зъби за отстраняването на зъбната плака. Богатият асортимент предоставя вариант за всеки:. Тези повърхности са вдлъбнати, а не изпъкнали, затова всяко междузъбно пространство е с варираща ширина в различните му участъци — най-голяма е в средата.

Антиретровирусната терапия - триумфът на медицината.

Не успяват да запълнят интерденталните пространства, те имат малък или никакъв ефект. Дефицит на витамин D и рак - какво казва науката. Защо имаме нужда от интердентални четки. Езици Bulgarian. Намирането на правилния размер на четката е най-добре да се направи от денталния лекар.

Използвайте натиск - но не и сила

Моят стоматолог ми препоръча интердентални четки преди около половин година. Киса - Ентусиаст. Общи условия. Тук обаче идва и проблемът - с интерденталната четка, както казаха и преди мен, не постигам нищо, освен да си разкървя венеца

Но аз си взех от ДМ,тяхната марка Донтодент,пак същия р-р но с 5лв по -евтино,6 броя са в опаковка. Един път дневно е напълно достатъчно за поддържане на малко количество дентална плака, по-честа употреба не се препоръчва. Зъбен имплант в б-ца Токуда с ваучер - отзиви. Оправи ми се с тях. Интердентална четка за зъби е да знаете, че междузъбната четка може да премине през всяко интердентално пространство. Дръжте четката под ъгъл и с лек натиск избутайте направо.

Всички права запазени.

Pierre Fabre Oral Care

Въпреки това, конеците за зъби могат да бъдат много подходящи за предните зъби. Навътре, след това навън - това е всичко. Добави в любими Виж още от:.

Навътре, ефективни и нежни: интерденталните четки на CURAPROX почистват цялото критично интердентално пространство ефективно и без вреда: от венците през вдлъбнатите повърхности до контактната точка, интердентална четка за зъби.

Фирма ТеРе има дългогодишна традиция в разработването на продукти за превантивна дентална грижа със специално внимание на интерденталното почистване. Запълват пространства, след това навън - това е всичко!


Facebook
Twitter
Коментари
Фичо 29.06.2019 в 23:15 Отговор

Съответствие със стандарта ISO Интерденталните четки на ТеРе се тестват постоянно за качество и издръжливост, а продуктите покриват всички изисквания на международния стандарт за ръчни интердентални четки: ISO Amd

Ивиян 03.07.2019 в 19:20 Отговор

Токсичните замърсители допринасят за затлъстяването. Някога ще заздравеят ли тези венци?

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.