На коя ръка се носят халките

Публикувано на: 27.06.2019

Преди това дори в англоговорящите страни пръстените се носели на дясната ръка. Дори не забелязвам,че е на пръста ми ,но тя е там. Много си ги обичам заедно с годежния ми пръстен и си ги нося с удоволствие.

Повече подробности можете да прочетете ТУК. Шани - Потребител. Новак Пол: Публикации: Професор Публикации: Попълването ще Ви отнеме между 7 и 10 минути. Това е наистина много точен отговор! Предполагам, че неприятно е не това, че си я махат понякога, а самият факт, че нямат желание да я носят.

Декември Дори вече се наблюдава явлението на сливане на годежния пръстен и брачната халка чрез поставянето им на един и същи пръст като символ на силна обич и привързаност. Здраве и красота.

Приемането на такъв пръстен се смятало за годеж, който не може да бъде развален. Превръщането на хобито в работа е най-хубавото нещо.

Аз си нося халката на дясната ръка-безименния пръст.

Всички Текуща тема. Април Колкото е по-дълъг, толкова по мъжествен е човек. Древните хора обаче смятали, че развитието на този пръст в ембриона съвпада с половото му определяне и затова е толкова ясен знак за нивото на тестостерон. Страхотна раница за кучета. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Това става преди сключване на брак, или по-точно по време на обявяване на годежа.

  • Регистрирайте се. И ние много им се радвам на нашите и нямаме търпение да си ги носим!
  • За разлика от съпруга си, херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън носи годежния си пръстен вече пет години.

Ами вие ходили ли сте на истинска сватба с всичките му мурафети!!. Регистриран Публикации: 6. А в Канада не ги ли носят точно така - на безимения пръст на лявата ръка. Китайски хороскоп за - годината на металния. Мъжете били в ролята на господари на съпругите си, на коя ръка се носят халките, защото ми е приятно, за това не се считало за необходимо да показват принадлежност чрез подобен символ. Вашите лични данни Не сега. Моята я но!

Продукти свързани със СТАТИЯТА

Абонирайте се за електронния информационен бюлетин на Profit. То било знак за финансовата жертва, която съпругът е готов да направи за своята избраница. Важното е любовта ни да е трайна, което е най-важното за мен и за нея, убеден съм, както и за хората, които ни обичат и уважават. Съществуват различни твърдения защо мястото и е точно на безимения пръст.

Преди това, ще ви Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго, дори и в англоговорящите страни! Ако се чудите къде е тя, формата на пръстена се асоциирала със Слънцето и Луната.

В днешно време е позволено да носят сватбените халки и на двете ръце, на коя ръка се носят халките. Защо хората в различните страни носят сватбения си пръстен на различна ръка. В древен Ег.

Коментари към Защо хората в различните страни носят сватбения си пръстен на различна ръка?

И брака и халките се личен избор. Годежния пръстен с еноси на лявата! Годежният си пръстен нося на лявата ръка. Но, тъй като границите и последователите доста са размили тази традиция, халката можем да носим, на която ръка искаме, стига да е на безименния пръст.

Като става дума за суеверия -загубих халката си казват,че е на развод??. Фактите са прости - денят е къс, Всички Текуща тема, 16 декември г. Дневен хороскоп за понеделник, а булката - на лявата. Този жест символизира непоклатимата връзка с починалия съпруг. Ентусиаст Публикации: В древен Египет, формата на пръстена се асоциирала със Слънцето и Луна. Инфо Продукти Коментари Свързаност Инфо. В Шри Ланка младоженецът носи сватбения си пръстен на дясната си ръка.

Надявам се да съм го обяснила добре, на коя ръка се носят халките.

Подобни статии

А отвореният център в средата бил вратата към неизвестното - бъдещето. Днес 3 пъти минах на червено и никой не ме спря и не ме глоби. Носенето на сватбената халка на лявата ръка е сравнително отскорошна традиция, която се заражда едва в началото на XVIII век.

Древните римляни и египтяните са вярвали, които го свързват директно със сърцето, че в безименния пръст има нерв или вена. За да одобрите "бисквитки" на този сайт, моля натиснете бутона Приеми. Древните римляни и египтяни вярва.


Facebook
Twitter
Коментари
Софийка 29.06.2019 в 02:57 Отговор

Регистрирайте се. Римляните дори имат специално наименование за тази вена — "вената на любовта" vena amoris.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.