Сега и завинаги сезон 2 епизод 52

Публикувано на: 20.05.2019

Кaк дa. Ийт отговаря, че иска да бъдат заедно.

Перфектните партньори и в живота, и на сцена! Ето каква е истината Опасни връзки. Ивон Динева е прекрасно момиче Cool Kids. Двамата младежи забелязват Ийт и Нур. Зловещи истории: Легендите, в които целият свят вярва

Extraordinary people? Конкурсът не се размина без скандал Разберете какво. Оценките на Мира Добрева - Черешката на тортата Моли я за втори шанс. Нур също я подкрепя, че сега всичките й грешки са в миналото и тя се е променила достатъчно. Новините на NOVA.

Споделя чувствата си с Елмаз.
  • Ето каква е истината Опасни връзки. Нур обяснява на Ийт, че бившата му за първи път се занимава с нещо смислено.
  • Двамата младежи забелязват Ийт и Нур.

ГЛЕДАЙ ТУК!

Подобни Още от канала. Извинява се на Елмаз. Елмаз се обвинява за смъртта на майка си. Иджлял излиза навън.

Джулиана Гани обяви пола на бебето!

Айкюл я пита къде ще ходи. Подобни Още от канала. Уеб Цитати. Вкъщи Джахит споделя с брат си какво му е казала Елмаз. Айкюл не е доволна от бизнеса на дъщеря си.

Публикувайте коментар

Ето какво предстои да видите довечера в и епизод на втория сезон на любовната сага. Ийт отговаря, че иска да бъдат заедно. Тя му казва, че все още нещата са потайни заради Мерт.

Нур иска да не се наранява психиката на Мерт? Опасни връзки? Alex n Vladi. Вика я на вечеря. Игнажден: Денят, в който се гадае каква ще бъде годината divawoman.

Сега и завинаги - сезон 2, епизод 52

Тя му казва, че все още нещата са потайни заради Мерт. Няма да повярвате къде са принудени да живеят Скандално. Иджлял не иска да му прости, но все пак го кара да й потърси ателие. Черешката на тортата.

После й казва, за да си уредят нещата там и след седмица ще се върнат. Какво се случи в предните три серии, сега и завинаги сезон 2 епизод 52. Женските зодии, които не трябва да стъпват в кухнята Гладуването в определени часове ни пази от диабет и сърдечни болести Айкюл е изненадана. Оценките на Мира Добрева - Черешката на тортата Айкюл не е доволна от бизнеса на дъщеря си.

Фатих предлага да закара бабата до село, че Иджлял е изпратила покана за презентацията и на нея. Казва на Ийт.

Емин заминава на строежа и няма да се връща, защото е дежурен. Джахит се опитва да се сдобри с майката на детето си. После й казва, че като негова роднина е очаквал да прояви разбиране.

Social Virals. После споделя с Нур, че преди време е била същата като Назан. Дневна порция луди смешки - Минутка смях Минутка Смях.


Facebook
Twitter
Коментари
Родион 22.05.2019 в 16:11 Отговор

Нур изгаря от ревност.

Прокопий 27.05.2019 в 11:16 Отговор

Здравей България.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.