Prince of persia the two thrones walkthrough

Публикувано на: 24.06.2019

Ако си използвал пясък от резервоарите, тук счупи няколко предмета за да ги презаредиш. Вход с Twitter.

Отиди на ляво, в другия край на лоста. Винаги наблюдавай какво е състоянието им. Но виждайки пристанището картината надхвърля всякакви представи! Ако си използвал пясък от резервоарите, тук счупи няколко предмета за да ги презаредиш. Кликни върху картинка за да отидеш на нивото. В какво чудовище се превръщам??

Ако си използвал пясък от резервоарите, ще се хванеш за лоста срещу теб. Засили се и скочи напред, преди да се е затворила. Бързо изтичай за да влезеш през нея, тук счупи няколко предмета за да ги презаредиш. Обърни се обратно и се залюлей за да скочиш на стъпалата. Повечето неща тук са от предишните игри : The Sands of Time и Warrior Within и няколко пародийни клипа на принца за добро настроение? Вход с Microsoft. The Underground, The Tunnels.

Притичай по стената става и със скок до гредата. Битката ако може да се каже битка с тъмния принц save.
  • Никой няма да ти навреди, когато пристигнем във Вавилон , обещавам!
  • Стената влиза навътре. От края на гредата скочи на лоста, от лоста скочи на колоната и се спусни долу.

Featured channels

Истината е, че той реши да ме спаси от собствената ми съдба. Map - карта. Сега плуват по река Ефрат, пред вратите на Вавилон. Има издадени ръбове на едната стена. Пий вода за да възстановиш жизнените си показатели. За съжаление тази прекрасна игра може да се играе само на Windows Walk Toggle - крачки.

Camera Right - камера на дясно. Абе какво става с тоя спийд кил когато си тъмния принц. Отново натисни B4 и ще се хванеш между двете стени. Отиди в ляво на екрана и скочи на първия ръб. Start - начало.

Продължи на ляво и скочи за да се хванеш за Г-образния лост може да притичаш и по стената до него. Сега имаш ново акробатично умение, натисни и задръж B6 за да се залюлееш на лоста и натисни B1 за да отскочиш надалеч.

От всички възможни бъдеща, това е най-обещаващото. Сега плуват по река Ефрат, пред вратите на Вавилон.

Спусни се долу и убий враговете. Скочи на ръба зад гърба на принца или изтичай по стената на дясно и после се придвижи до края на ръба.

Натисни B4 за да се пуснеш до долния ръб. Придвижи се на ляво по ръба и ще стигнеш до ниша между две стени. Ами просто трябва да натиснеш копчето за speed kill-а веднага щом светне в синьо.

Още от Всички

Никой няма да ти навреди, когато пристигнем във Вавилон , обещавам! Сега трябва отново се биеш с враговете си. Добавете отговор Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Обърни се обратно и се залюлей за да скочиш на стъпалата! Увиснал на лоста. Виждаш спондж боб филма част 1 колоната зад гърба на принца. Назад 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 Напред Страница 8 от Изтичай по стената до нишата и се спусни долу? Prince of persia the two thrones walkthrough снимка от URL адрес.

Пясъчен кредит. Скочи на дясно към нишата между двете стени. Губиш само една - да вземаш второ оръжие. Скочи от ръба към колоната която се вижда отпред на екрана.

Препоръчан отговор

После следваш описаният процес на маунтване итн всичко си е обяснено подробно. Мерси още веднъж. Map - карта.

Ако се забавиш дори и с части от секундата,ти го блокират. Reset Camera - фокусиране на камерата. The Underground. За дена ще я свалиш.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.