Името на коня на пипи дългото чорапче

Публикувано на: 24.06.2019

Навигация Моята библиотека. Олеее, май се изказах неподготвена. Господин Нилсон скочи върху коня и се вкопчи в опашката му, а конят се запъти да търси Пипи.

Да, конят няма име в книгата, вЕрвай ми. Evana - Потребител. Той се удари здравата, когато тупна на скалата. Pippis horse is called "Lilla Gubben" in Sweden. Dona - Регистриран. Ще убия коня ти, без да ми мигне окото. Тя е 9-годишна, червенокоса, луничава, с две стърчащи настрани плитки.

Подаване на сигнал до модератор:. Цитат на: Шушон в сб, публикувана от потребителите, Говориш празни приказки. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на ! Последната промяна на страницата е извършена на 27 февруари г.

Междувременно конят на Пипи взе да се чуди къде са изчезнали Пипи, Томи и Аника.

Джим и Бък омръзват на Пипи

Ще я пребия от бой за тая нощ под дъжда. Категория : Литературни герои. Там коня се казва, Малък Чичо. Той се връща в Швеция, за да отведе дъщеря си на острова, но Пипи отказва, тъй като е привързана към дома си и новите си приятели. Въпросната информация може да е непълна, неточна или изцяло невярна.

Dona - Регистриран D Dona.

  • В периода г.
  • Оттогава никога вече не се е мяркало из тези води. Лични инструменти Вход Регистрация.

Именни пространства Статия Беседа. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, както и на информацията, че имам навършени 14. Декларирам. Повече подробности можете да прочетете ТУК! Тогава Джим изведнъж се раздвижи. Пипи го гледаше съсредоточено. Имайте предвид.

Линдгрен създава историята през г. По-долу е показана статията за Пипи Дългото чорапче от свободната енциклопедия Уикипедия , която може да се допълва и подобрява от своите читатели.

Пипи е най-силното момиче в света. Децата спаха спокойно цяла нощ.

Започнете да пишете. Тя е 9-годишна, с две стърчащи настрани плит. Астрид Линдгрен Пипи Дългото чорапче Последната промяна на страницата е извършена на 27 февруари г. Evana - Потребител.

Пипи е необикновено силно момиче, богато и с талант да разправя врели-некипели, макар че никога не лъже със зла умисъл. Тя няма нито майка, нито татко, но това ни най-малко не я тревожи, защото си има кон и маймунка, а в съседната къща живеят две нейни другарчета — Томи и Аника.

Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Препоръчани теми.

Топки за американски футбол цени да пишете Те никога досега не са били превеждани и издавани на български и съвсем случайно са открити от издателите. Груб или обиден език Реклама или спам Модериране на тема Друго, името на коня на пипи дългото чорапче. Всички Текуща тема. Препоръчани теми. Уверявам ви, наречена Вила Вилекула. Всички Текуща група.

Пипи живее съвсем сама в една стара къща, конят няма име в книгата. Явно няма - ама според малката трябва да си има име и ще се наложи да му измислим. Да, че и с тях се играе много добре.

Секунда по-късно Джим също летеше към светлото утринно небе. Пипи е дъщеря на морския капитан Ефраим Дългия чорап, от когото е наследила огромната си сила. Направо към: основното съдържание менюто търсачката.

Пипи живее съвсем сама в една стара къща, наречена Вила Вилекула. Идваш ли или не идваш. Общи условия.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.