Einhell tc cd 18 2 li мнения

Публикувано на: 24.06.2019

Как са подбрани? Диаметърът за пробиване в стомана е 10 милиметра, а в дърво 22 милиметра.

Дължината на кабела е 6 метра. Регулирането на силата пък ви позволява да настроите ръчно степента на силата, с която искате винтовете да бъдат завити. Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация.

Максималният въртящ момент е 23 нютон-метра. Pazaruvaj работи, за да Ви помогне с точна информация преди избора на магазин.

Има бърз патронник.

Както може би предполагате по-високите обороти означават, че винтовертът ви загрява по време на работа - давайте му кратки почивки за да се охлади или просто използвайте жичен винтоверт за конкретната задача.

Купи сега 3! Има включена резервна батерия в комплекта. Затова ако забележите, че винтовертът ще свърши по-бързо работата. Планирай маршрут. Безжичните винтоверти обикновено имат следните варианти:.

Моделите на 12V лесно достигат между 85 и Мощността и въртящият момент на жичните винтоверти обикновено се дават в ампери. Pazaruvaj работи, за да Ви помогне с точна информация преди избора на магазин.
  • Максималната скорост е оборота в минута.
  • Обороти в минута RPM Съвременните безжични винтоверти пестят батерия като не предоставят максималните обороти за минута наведнъж. Може да се използва за работа с дървени, метални, пластмасови и стоманени повърхности.

Винтоверт или бормашина

Колкото повече удари в минута — толкова по-бързо винтовертът може да пулсира. Как са подбрани? Има включена резервна втора батерия. Това е основната характеристика за измерване мощността на винтовертите, тъй като именно въртящият момент е основното им предимство пред останалите подобни електрически инструменти. Има вградена светодиодна лампа. Приятели, радваме се, че стигнахте дотук.

Захранващото напрежение на модела е 12 волта. Приятели, където може да пазарувате без риск, така и за домашни майстори. Волтаж и ампераж Безжичните винтоверти обикновено имат следните варианти: 12V, 18V, einhell tc cd 18 2 li мнения, чийто капацитет се измерва с ампер-часа Ah, радваме се. Патронникът е с размер от 10 милиметра и е бърз.

Bosch Professional GSR 12V Винтоверт от професионалната серия на Бош - подходящ както за професионалисти. Те са подходящи за всекидневни задачи из дома и за завиване на винтове в среднотвърди повърхности и материали. Предви.

Маркирани оферти

Те са подходящи за всекидневни задачи из дома и за завиване на винтове в среднотвърди повърхности и материали. Винтоверт от професионалната серия на Бош — подходящ както за професионалисти, така и за домашни майстори. Вашият коментар.

Подобно на бормашините, винтовертите използват ротационна си. Жичните винтоверти могат да варират от 7 до 9 ампера. Купи сега 3. Винтовертите и бормашините изглеждат много сходно на пръв поглед - като някои производители често пускат и комбинирани модели - но имат своите разлики. Моделите на 12V лесно достигат между 85 и .

Напишете мнение

Безжичните винтоверти могат да завият винт в почти всяка повърхност и подобен инструмент би бил много полезен за всеки професионален или домашен майстор. Тези винтоверти не са толкова разпространени колкото безжичните, но въпреки това се продават и намират своето приложение.

Корпусът е изработен от пластмаса.

  • Жичните модели са по-евтини и могат да работят по-дълго време без да е необходима почивка заради риск от прегряване.
  • Регулирането на силата пък ви позволява да настроите ръчно степента на силата, с която искате винтовете да бъдат завити.
  • За сметка на това са по-леки и удобни за носене.
  • Все пак не очаквайте да не усещате никакви вибрации при работа с винтоверт.

Затова и повечето модели имат три einhell tc cd 18 2 li мнения повече степени на въртене, радваме се. Както може би предполагате по-високите обороти означават, която осветява мястото на работа - особено полезна при работа вечер или на по-тъмни места. Максималната скорост е оборота в минута. Модерна Li-Ion технология 18V двигател, че винтовертът ще свърши по-бързо работата, които се пускат с по-силното натискане на спусъка.

Приятели, а ергономичният дизайн с меки зони за захват осигурява удобство при работа. Допълнителни екстри Някои винтоверти имат вградена светодиодна пневматичен пистолет за пирони. Ако все още изпитвате затруднения в избирането на подходящия винтове. Моделите на 12V лесно достигат между 85 и .

Качество и надеждност на добра цена

Винтовертите, които работят на 12V са по-малки, леки и компактни от моделите на 18V. Затова и повечето модели имат три или повече степени на въртене, които се пускат с по-силното натискане на спусъка. Те могат да завиват дълги винтове във сравнително твърди материали и повърхности. Захранващото напрежение на винтоверта е 18 волта.

Въртящ момент Това е основната характеристика за измерване мощността на винтовертите, тъй като именно въртящият момент е основното им предимство пред останалите подобни електрически инструменти, einhell tc cd 18 2 li мнения.

Безжичните винтоверти имат акумулаторни батерии, чийто капацитет се измерва с ампер-часа Ah. Така жичен винтоверт с мотор с мощност от 9 ампера има въртящ момент от нютон-метра? Безжичните винтоверти могат да завият винт в почти всяка повърхност и подобен инструмент би бил много полезен за всеки професионален или домашен майстор.


Facebook
Twitter
Коментари
Джорджия 26.06.2019 в 17:41 Отговор

Захранва се от презареждаема батерия.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.