Какви документи трябват за издаване на шофьорска книжка

Публикувано на: 24.06.2019

Това ги прави много достъпни и предвидими. В дясно до будката има малък автомат за теглене на билети с пореден номер.

Тъй като съм в чужбина в момента може ли да пратя съпругът ми да ме представлява пред КАТ? Страх ме е да не го изпусна….

Мога ли да карам колата без документи? Благодаря Ви. Здравейте, аз имам следния проблем. Този, който не я приема какво Ви каза?

Документ за платена държавна такса 7. Иска да смени шофьорската си книжка с българска. БЧК - оригинал и копие 3. Здравейте, Бих искала да попитам как стои въпросът с подмяна на руска шофьорска книжка с българска. Здравейте, аз имам следния проблем.

Декларацията може да се попълни предварително от заявителя, но подписът се полага пред служител на "Пътна полиция" при подаване на заявлението!

В телефонен разговор с паспортна служба Поморие ми казаха, че при тях не мога да подам документите, тъй като имам промяна в адреса, затова трябвало да отида в Бургас. Препрочитайки конвенцията за хиляден път,книжката отговаря и на това условие. Преди 4 год. Искам да попитам, след като си подам документите за книжката.. Ако ми наложат глоба, тя на място ли се плаща?

Ще трябва ли отново да кара курсове или ще му бъде призната македонската? Шофьорската ми книжка изтича година , категория В съм!

Надявах се тук някои да ми каже как стоят нещата. На Здравейте, Татяна. Достатъчно ли ще бъде да я представя в оригинал и копие, с превод на български. Документи за нови водачи: 1.

ІІ. КОНТРОЛЕН ТАЛОН

Документи за подмяна на шофьорска книжка поради: изтичане на срока на валидност подмяна на стар образец с нов промяна в данните на водача 1. Благодаря ви. Искам да попитам възможно ли е да доплатя за експресна услуга и срока за издаване и получаване на документа да се намали?

Календарни дни. Сега искам да си изкарам нова книжка и каква ще бъде процедурата. Вашият коментар Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Ако не успея да ги подам преди заминаването ми - колко е максималния срок и има ли въобще такъв за подаване на документие след датата на практическия изпит?

Ако имате въпроси относно подаването на документи за шофьорска книжка, използвайте полето по-до?

Следващи стъпки

Имах си украинска шофьорска книжка, която ми я взеха при получаване на българска. Въпросът ми е как да процедирам с шофьорската книжка? Заявлението му се предоставя от служител на "Пътна полиция" и се попълва на място. Изкарах взех шофьорския си изпит на 17 август,а още не съм си подала документите за издаване на шофьорска книжка-има ли проблем?

Не забравяйте да си изтеглите номер от машината на входа!

Ако заявлението се подава от пълномощник, подписът под декларацията трябва да е на гражданина, но контролния талон е при мен. Лична карта Документи за придобиване на нова категория: 1. След като видите тази табела и посещавате КАТ София, за да: Подадете документи за първоначално издаване коли под наем плевен цена шофьорска книжка Подадате документи за придобиване на нова нова категория Подадете документи за подмяна на шофьорска книжка СУМПС - поради изтичане срока на валидност - смяна на стар образец с нов - промяна на какви документи трябват за издаване на шофьорска книжка на водача най-често постоянен адрес Заплатите дължимите глоби за нарушения и наказания То насочете се на дясно.

Все още се дискутира дали в чиповете да е записана кръвната група на шофьорите и съгласието за донорство. Заявлението се попълва и отпечатва на гише Заплащане За издаване на свидетелство за управление на моторно превозно средство МПС се събират следните такси: 1.

С велосипед Пеша! Здравей.

Автомат за изтегляне на пореден номер

Документи за шофьорска книжка за нови водачи шофьори и за придобиване на нова категория. Може да бъде използван и за документ за самоличност.

Имам медицинско образование — медицински лаборант и също бакалавър по Здравни грижи.

Бях в 1РПУ СОфия и като си подавах за подновяване личната карта исках и шофьорската книжка да сменя директно. Здравейте, могат да се подават документи за книжка в КАТ.

Ако е изгубено се подава молба в инспектората за преиздаване.


Facebook
Twitter
Коментари
Любим 26.06.2019 в 11:51 Отговор

Здравейте, Може ли руски гражданин, който не е регистриран на постоянно местожителство в България, да си подмени руската книжка с българска такава?

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.