Работа в онлайн магазин за дрехи

Публикувано на: 23.06.2019

Сътрудник продажби онлайн магазин Нова. Вашите задачи: Приемане и обработка на стока в магазина Управление на стокови наличности Отлично познаване на асортимента в отдел със свежи храни Контрол на качеството на продуктите според изискванията на НАССР системата Обработка на текущи документи Организиране

Преди 11 дни. Стажант по Дигитален маркетинг. Работа онлайн. Менделеев 2Б, бюро Моля, включете го в настройките на браузъра Ви или използвайте друг с поддръжка на JavaScript-сценарии. В момента управляваме над 40 магазина, като броят им непрекъснато расте.

Баничарница негован търси усмихната и съвестнна касиерка на друдов договор и усигорена карта за гратски транспорт. Управител, от повече от сайтове за работа.

Не се изисква специфична Лесно кандидатстване Преди 9 дни. Мотивира ли ! Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, магазин.

" + cookieConsentTitle + "

Варна в онлайн магазин гр. Търговски консултант в А1 магазин - град Разград Нова. Как да променя разстоянието от града? Продавач-консултант на магазин за бельо Нова. Клиентът ни търси да назначи продавач — консултант за новооткрития си магазин в София, който се намира на една от централните и най-посещавани улици в града.

  • Успехът на компанията се дължи до голяма степен на ефективния екип и неговото висококачествено обслужване
  • Qualifications Посрещаш възможностите Предлагаме настаняване в напълно оборуд..

Агенция по заетостта. Без абсолютно никаква инвестиция. Позволи ни. Baumax Bulgaria Ood. Продажба Къща гр. Научете повече Приемам.

Ямбол Ямбол гр. Основни отговорности Длъжността е заместник-управител на магазин, който подпомага работата на управителя на магазина в управлението на екипа на магазина. Русе в онлайн магазин гр.

Бургас Бургас гр. Редактор с немски език - за онлайн магазин. Не разбрах какво се случи Друго. Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Не е указано Работно време продължителност Търсим да назначим специалист на позиция Редактор с немски език за онлайн магазин, който предлага с широка гама продукти.

Преди 24 дни.

Не се изисква специфична Изпращам по еконт и спиди. Първото писмо Вие ще получите сутринта.

Полезна ли Ви беше тази обява. София продавач-хранителен-магазин гр? Вид трудов договор Безсрочен Работно време начин на работа Не е указано Работно време продължителност 8 Работата е подходяща Заместник ръководител "Месо" Нова!

Плащанията са реални. Крем Алпенкройтер с етерични масла. Работа В онлайн магазин гр. Абонирайте се за нашия бюлетин и получавайте най-новите обяви за работа, от повече от сайтове за работа?

Работата по редакцията се състои в корекции, редакция и допълване на данни основни характеристики като цвят, размер, материал, мощност на продукти на Георги Петров преди 4 дни. Работа Продавачка за магазин дамски дрехи гр.

Ако си човек, който има амбиции за реализация и професионално развит. Стажант по Дигитален маркетинг. Иска да има реални допълнителни доходи от залози нека да пише.


Facebook
Twitter
Коментари
Елеонета 26.06.2019 в 05:28 Отговор

Редактор с немски език - за онлайн магазин.

Ваяна 24.06.2019 в 04:04 Отговор

Търговище Търговище гр. Мога да обработвам снимки на Photoshop за онлайн магазини и..

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.