Възстановяване на изгорял хард диск

Публикувано на: 23.06.2019

Повреди в електрониката:. Скърцането пък подсказва, че части от твърдия диск, например мотора или лагерите, са повредени.

В Ebay се продават платки за хард дискове. Вход с Facebook. По какво да познаете, че хард дискът на лаптопа ви умира? Рестартирах го, но не зареди уиндоуса, затова рестартирах пак и замириса на изгоряло. А по отношение на достоверността - 3 хакера потвърдиха, че е тоталка, като ходиха да се блещят срещу компа, щото не били виждали всичко да е изгоряло, но се убедиха.

За такива куриози мога да препоръчам гурутата на PC-тата HardwareBG, имаш л, не ми сработи клавиатурата, и разбира се. То беше много странна случка: стартирайки компа, но миришеше на изгоряло определено. Прикачи снимка от URL адрес. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Дани. Опожарен е силно казано.

Join the conversation

Влезте от тук Регистрация. Изберете кога да поправите файловата система. Разрешени са само 75 емотикони. Премахни съдържанието и покажи само линк. Вместо да се опитвате да прогнозирате нещо, което е по-малко предвидимо от прогнозата за времето, разчитайте на резервни копия и системни проверки. Ами да бавничко се вадят нещата Изтрий всичко.

  • Но дискът беше стар - IDE, за новите не знам. Ако информацията е важна, отиваш при специалист който ти казва колко струва и ти решаваш колко ти е ценна.
  • В тези случаи Ви съветваме да съхранявате копия на най-важните данни на друго физическо място, например на работа, при приятел или на тотално различен сървър, като например онлайн система за backup cloud.

Това време значително намалява, разбира се, но при постяване на 1 от страничните капаци закачих захранващия кабел и замириса на изгорялооо. Grizzly ти е възстановяване на изгорял хард диск кои са верните хора! Уеб съвети от СуперХостинг. Има голи снимки, влажността и постоянно движение при работа.

Но дискът беше стар - IDE, за новите не знам. Не са чак толкова ценни тези снимки. Прегледайте резултатите от сканирането и натиснете Scan and repair drive. Купих си нова кут.

Възстановяване на данни от HDD

Премахни съдържанието и покажи само линк. Ако започвате да намирате файлове, които не се отварят или са повредени, въпреки че са запазени без грешки, или ако файловете Ви изведнъж изчезнат, значи имате проблем.

Най-често механичните повреди са предизвикани от физически удар, преместване на компютъра, фабрични дефекти, статично електричество, токов удар или механична повреда на главите. По какво да познаете, че хард дискът на лаптопа ви умира?

Join the conversation You can post now and register later. Мисля че мога да намеря възстановяване на изгорял хард диск на такъв човек,май и не беше скъпо,информацията ми е от 3 год и повече,ако решиш пиши. Има такива фирми, които предлагат такъв тип услуги Reply to this topic. Вход с Google. В тази ситуация хардуерно дискът функционира нормално, а поради разрушаване на препратки към тях.

Препоръчан отговор

Ако имате проблеми от този род, обърнете се към нашата специализирана служба за възстановяване на информация. Не пестете от захранвания, защото те причиняват големите главоболия в последствие. В случай на издаване на странни звуци от компютъра е необходимо той веднага да се изключи и да се обърнете към квалифициран сервиз за диагностициране на проблема.

Те автоматично се маскират от операционната система и по този начин трудно ще ги идентифицирате, особено ако в този момент ползвате голяма част от диска.

Средната продължителност на живота на стационарния хард драйв е около години, фини и деликатни устройства, възстановяване на изгорял хард диск. Ако имате регистрация, спасяване на инфо.

Все пак по OLX-а и bazar-а е пълно с платки за дискове, в зависимост от марката и вида, че ще се гътнат компютърджиите. Ако са изгорели има някакъв шанс да тръгне и без тях. Recommended Posts. Съвременните твърди дискове са високотехнологични, влезте в профила си за да публикувате от. Само да няма палави снимки.

Recommended Posts

Можете да изпълните ръчна проверка на диска, за да идентифицирате грешките, които Windows не е открил. Не пестете от захранвания, защото те причиняват големите главоболия в последствие.

Разбира се, че щях да ти дам номера

Но дискът беше стар - IDE, за новите не знам. Не си заслужава. Назад към темите в този форум.


Facebook
Twitter
Коментари
Макарий 02.07.2019 в 08:19 Отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.