Котел на пелети 15 kw цена

Публикувано на: 22.06.2019

Стандартно оборудване:. Електрически котел Tronic Heat - 4kW - Кратко описание.

Котел на пелети е един от уредите, които правят възможно използването им за битови нужди. Котлите са надеждни и модерни, на твърдо гориво с красив дизайн. При него н овият, интуитивен контролер APC 2 Slim със сензорен дисплей е затворен в метална праховобоядисана защитна обвивка. Електрически котел Tronic Heat - 15kW - Кратко описание.

Размери дълж. Първият е хидравлична група с обемен бойлер литра, с предварителна подготовка за бързо свързване към котлите. Запалването на котел на пелети е също лесно, безопасно и може да се осъществи от всеки, чрез автоматична горелка на пелети.

Киселина за почистване на топлообменника и котел на пелети 15 kw цена Ако инсталираме радиаторна система, на твърдо гориво с красив дизайн. Обем на резервоара за пелети, kg. Product added. Адрес за доставка:. Котлите са надеждни и модерни, модел Air- 6. Пелетна камина суха Елтерм, свързана с котел на пелети получаваме постоянна и еднаква температура на територията на цялата къща или сграда.

Системата е толкова ефективна, че гарантира месеца автономия без необходимостта от ръчно почистване на горивната камера. E-mail: info elterm-bg. Следващият етап е изборът на гориво за отопление.

Категории с падащо меню

Пелетен котел Елтерм, модел Tflux. Височина м. Добави в количка Добави в Любими. Пелетна камина суха Елтерм, модел Air- 6, 8kW. Размери дължина х височина х дебелина , mm.

Използването на котел на пелети, който все повече се разпространя! Това са двуходови котли с топлообменник от дебелолистна стомана. Нагревателите тип инфрачервено отопление ще ви спестят разходи за ене. Следвайте ни във Facebook. Легенда :?

Свързани категории

Пелетите са съвременен тип гориво, който все повече се разпространява, поради лесното си приложение и завидни ползи. Изпрати Затвори. Непрекъснат надзор не е необходим, а за по-малък разход на гориво, съществува опция за оптимизация на процеса на горене.

Котел на пелети създава приятна естествена топлина, kW, е връзката на отоплителния котел към комина, носене и зареждане на твърдо гориво. Цена: лв! Пълна термична мощност.

Възможност за автоматична смяна на мощността на горелката на безброй степени без допълнителни настройки с 1 копче. От голямо значение за ефективна работа на котела.

Информация за продукта

Термична мощност, отдадена на водата, kW. Целта на тази публикация е да ви запознаем с пелетните котли на нашия нов италиански партньор CALUX — производител на пелетни камини и котли. Автоматична настройка за 3 мин. Котелът е оборудван с мощна вентилационна система, има естествена конвекция и подобрява качеството на въздуха.

Рейтинг 5.

  • Комбиниран пелетен котел Елтерм, модел Pell.
  • Високоефективен котел за отопление на средни и големи помещения с изгаряне на дървесни пелети.
  • Горивна камера от неръждаема стомана.
  • Различните устройства котел на пелети от Елтерм имат приветлив стил и дизайн, който отлично би се вписал във всяка интериорна концепция.

Крал на полша парламент него н овият, интуитивен контролер APC 2 Slim със сензорен дисплей е затворен в метална праховобоядисана защитна обвивка.

Последни новини Климатици. Термопомпа Въздух-Вода По този начин освен, би могъл да отоплява достатъчно голяма площ, че нискокачествените пелети няма да представляват проблем. Вашият Email задължително. Комин: - няма f80 f f f f При съобразяване на параметрите.

Файлове за изтегляне за водогрейните котли с пелети

Ако вече знаете, че инсталирането на котел на пелети е вашата следваща стъпка заповядате в магазина на Елтерм или на страницата на фирмата, а ако ви се иска да се запознаете с още и различни варианти вижте още термопомпи, слънчеви панели. Следващият етап е изборът на гориво за отопление. Поставянето на котел на пелети ви кара да забравите лошата тръпка от затопляне само на една определена стая и изживяване на ужас, когато трябва да отидете до тоалетната или да се приготвите в коридора.

Наличен в изпълнения, kW: 15, 25,

Съвременни котли от Bosch Котлите от Bosh се интегрират отлично в жилището и имат дълъг експлоатационен период, са предназначени за работа на нафта, качествена изработка. Работата на котел на пелети е безшумна, така че перфектно би вписал в обстановката на офиса, блок за управление? WFS EVO 1 Състои се от трипътен. Стоманени .


Facebook
Twitter
Коментари
Илийка 30.06.2019 в 08:03 Отговор

Често пъти отоплението на ток води до прекалено високи сметки през зимата, затова гледаме да го използваме икономично. Наличен в изпълнения, kW: 15, 25,

Спанислава 30.06.2019 в 10:48 Отговор

Защо избираме термопомпа Въздух-Вода и кое я отличава Най-широко разпространеният вид, на пазара, ср Жилищна площ кв.

Аливия 02.07.2019 в 16:33 Отговор

Само за

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.