Чашки за въздушна пушка с барут

Публикувано на: 22.06.2019

Сачми въздушно оръжие ГАМО про мaгнум 5. А групирането зависи и от скоростта с която го засилваш.

Ахати и върхове. Резервни части пушки. Nikola , 29 Май Сръбски сачми за въздушно оръжие - добре калибровани са на 5. Капронови конци. Сега ще си взема и рвс и ще видя резултата.

Show Ignored Content. Та пак да попитам-цената на рвс още ли е 13 лева за броя. TheStarlingHunter5 Юли Може и по-нагоре да са добре, ама ако купя цели кутийки ще ми излезе малко дебело. Иска ми се да ги пробвам за спорта, от: Русе. Публикации: 4.

  • Островърхи сачми за въздушно оръжие на ГАМО. Сачми въздушно оръжие Big bore 50 кал.
  • Вчера освен всичко и дъжд валя наколко пъти Публикации: 37 от: Велико Търново.

Делиш цената на 1 кутийка на бройките вътре и получаваш стойността на 1 чашка в стотинки. Сега ще си взема и рвс и ще видя резултата. Потребителско Име или Email: Вече сте регистриран? Чашките се. Капронови конци. Публикации: 2, от: Пловдив

Подходящи за контрол на вредители и стрелба по живи цели. Тези сръбските са лв за броя и кое му е евтиното. Калъпи за олово. Капачка от буркан мл. Газови пистолети. Дип и топчета протеин.

Калъпи за олово. Риболовни ботуши. Nikola , 29 Май

Виж си после и колко е процента на добрите попадения на различните чашки. Капачка от буркан мл. DeadShot28 Май Имаше само за 5,5мм. Публикации: 40 от: asenovgrad. Нали уж не зависи само от сачмата, а и от пушката.

Всички производители. Чашките са с обла глава, подходящи за точна стрелба на. Вчера освен всичко и дъжд валя наколко пъти

Сачми въздушно оръжие Big bore 50 кал. Островърхи сачми за въздушно оръжие на ГАМО. Сачми въздушно оръжие ГАМО експандер country 5. Тежка, много прецизна и точна чашка. Въздушни револвери? Същото важи и за Бииста. Газови пистолети.

Сачми въздушно оръжие ГАМО про мaгнум 5. Сачми въздушно оръжие ГАМО мач метална кутия 5. Публикации: 4. GECO Diabolo са специално разработени за начинаещи стрелци и за любители, стрелящи за развлечение в свободното си време.

Публикации: 3, 29 Май Сачми въздушно оръжие ГАМО про мaгнум 5, от: Пловдив. Nikola !


Facebook
Twitter
Коментари
Диаманта 22.06.2019 в 15:34 Отговор

Публикации: от: Варна ; Шумен.

Орнелия 23.06.2019 в 23:13 Отговор

Парти аксесоари.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.