Копчето на бойлера не свети

Публикувано на: 22.06.2019

Единственото условие за валидност на гаранционната карта е правилното й попълване при покупката в магазина. Отговори: 49 Последно: ,

Понеже новите бойлери са с три проводника а инсталацията ми е стара и е фаза и нула се чудя дали от там може да прави проблем. Напомня на обрастване с котлен камък, но това за 1 ден не става.

Проблема с нагряването се реши. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него. Велчев по bgweb. Форумът е създаден през г.

Както обикновено, темата се изроди в междуличностно оплюване Подозирам утечка към корпус в копчето на бойлера не свети, но ти си знаеш. Може вадиш палчето което влиза във копчето на снимката ти се вижда палчето и го завърташ малко и пак го набиваш в оста.

Не виждам причи. Виждаш че отдавна съм отсвирил техническите раздели цветовете на любовта 555 ся само чета. Начало Форум Обяви.

Подозирам утечка към корпус в бойлера, но това може да се установи с уред на място. Ние сме професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери по домовете за град София.
  • Безплатна доставка на нов бойлер, демонтаж на стар бойлер и монтаж на нов бойлер. Pinterest Linkedin.
  • Облик и език Тема: Data.

Добре дошли!

Изтрий всичко. Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Ако няма верига не писка , натисни онова бялото което е отбелязано със стрелка и премери пак. Публикувано: Вход с Microsoft.

Нека потърси помощ а не да се пльосне под него като го удари тока!

  • Форумът копчето на бойлера не свети създаден през г.
  • Че ти кой си, та да си правя сметката? RC старо куче.

Проблем с ключа на бойлера. Бойлера свети но не загрява, проблем с нагревателя Щом сигналната лампа и електрическият ключ на бойлера светят. Ток минаваше. RC старо куче. Следвай. Запомни ме.

Като го включа бойлера лампата премигва и изключва веднага или направо не включва?

Статистика на изпълнението

Добре, че се сетих първо да се поровя в нета за решение. Единственото условие за валидност на гаранционната карта е правилното й попълване при покупката в магазина. Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите Съдържаниет е скрито Влезте за да го видите.

Та бойлера от вчера не работи. Според мен нещо важно вътре е прегоряло. Провери с мултицет дали е здрав нагревателя.

Извън линия! Не бе може и да не е от инсталациятатъй като нещо барна техника и стана работата спря да мига и всичко се оправи.

Re:Проблем с ключа на бойлера

Проблем с ключа на бойлера Благодаря за полезната тема! Сигналната лампа, която дава индикация за включен бойлер се свързва към клемите на нагревателя или по-точно към кабелните, които захранват нагревателя. Премахни форматирането на текста.

Xeлинa Усмивка.

  • Здравейте колеги!
  • Последно посещение: Нед дек 22, В момента е Нед дек 22,
  • Проблем с ключа за Лиценза
  • При нас го имаше този проблем

По-големия проблем беше да я открия. All rights reserved. От утечка към корпуса най-се притеснявам. Тестера за напрежение дава индикация единствено при фаза и нищо друго. Дано да не се повтарям с някоя по-стара тема, че за бойлери Копчето на бойлера не свети май има много писано из нета. Всичко това се установява след като се прибира и разбира,че водата е спирала.

Заедно сме над 15 години.

Проблем с бойлер - копчето се разтапя/задейства се термозащитата

Е кое е терморегулатор и кое е термореле а защита има или няма и как мериш излиза ли фаза от нагревателя, без прекъсване на веригата? Следвай ни. Не е като в празни приказки! Първоначално публикувано от Lupus.

Диагностиката на бойлера е проверка на всеки електрически компонент в изходна и входяща точка на захранващите и подаващите кабели. Сигнала от тази лампа означава напрежение на клемите на нагревателя, а липсата на топла вода означава изгорял нагревател.

Благодаря за съвета. Това за което търся съвет не успях да го открия обаче.


Facebook
Twitter
Коментари
савко 28.06.2019 в 15:14 Отговор

Провери с мултицет дали е здрав нагревателя. В малки случай може да има прегоряла кабелна обувка или електрически кабел, но това е много рядко.

Дроплина 24.06.2019 в 02:19 Отговор

Може вадиш палчето което влиза във копчето на снимката ти се вижда палчето и го завърташ малко и пак го набиваш в оста.

Велислав 25.06.2019 в 13:34 Отговор

Ако ще сменяш ключа, вероятно 5 кинта, развивай внимателно и внимателно издърпвай, защото проводниците са три и много дебели, и теърди!!!!!!!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.