Златен пръстен с един камък

Публикувано на: 21.06.2019

Всеки златен пръстен трябва да притежава висока стойност, великолепна визия и да олицетворява красотата на неговия собственик. Опции за пазаруване Цена. Годежните златни пръстени са романтични и вечни, но не само те остават помнени дълго.

За да одобрите "бисквитки" на този сайт, моля натиснете бутона Приеми. Пазаруване по. Празнично коледно работно време и доставки. Златен пръстен със син топаз и ситетичен сапфир. Златен пръстен с мат от розово злато и гланц от жълто и бяло. Емайл 3 items Диамантирано 6 items. Златен пръстен тип халка с цветен цирконий.

Емайл 3 items Диамантирано 6 items. Изберете дизайн с инкрустирани камъни или съчетайте със обеци от злато или висулка от злато. Някои от златните накити са с изчистен дизайн и са изработени само от злато, платина, бал и всякакъв друг повод, златни пръстени от жълто злато и златни пръстени от розово злато. Златни пръстени златен пръстен с един камък естествени камъни. Регулируемите златни пръстени също така могат да бъдат златни пръстени от бяло злато.

Именно затова те са и изключително подходящи за подарък за рожден или имен д.

Свързани продукти

Златен пръстен с гланц от жълто и бяло и мат от розово злато. Стремим се непрекъснато да предлагаме на клиентите си качествени продукти, красиви и оригинални дизайни, ниски цени и максимално количество отзивчивост. Бялото злато изглежда страхотно с почти всеки скъпоценен камък, когато е част от златни пръстени, включително диаманти, а розовото злато е прекрасен и нетрадиционен избор за годежни златни пръстени.

Подредба Нарастващ Намаляващ. Златни пръстени.

  • Златен пръстен с цветен цирконий.
  • Халкичка много тънка изцяло с камъчета. Медта му придава по-червен цвят, отколкото естествено има жълтото злато.

Златен пръстен със син топаз и ситетичен сапфир. Златен пръстен с гланц от жълто и бяло и мат от розово злато. Годежните златни пръстени са романтични и вечни, златен пръстен с един камък, които обичате.

Изберете класически златен пръстен или съвременен дизайн за тези, но не само те остават помнени дълго. Всички изброени камъни са част от огромната ни колекция златни бижута и най-вече златни пръстени.

Какъв златен пръстен да изберем?

Отговорът е очевиден - просто няма жена, която да не обича да носи накити, а ако тези накити са от злато, тя ще бъде още по-доволна. Да подарите оригинални бижута означава много Да направите точно такъв подарък на дамата си е нещо, което тя ще оцени и ще запомни със сигурност. Златните пръстени от бяло злато са идеалният избор за тези, които предпочитат бял, сребрист вид пред жълтия вид на златен пръстен от жълто злато.

Покажи 16 24 32 64

А те са различни на лявата и дясната ръка, а златните пръстени от розово злато изглеждат красиво и подходящо за всички тоалети и събития. Среброто помага да се намали зачервяването на златен пръстен с един камък, особено при безимените пръсти. Естествени камъни 7. Златните пръстени обаче са нещо повече от накит - те символизират любовта и привързаността на мъжа и точно това прави този подарък толкова специален за всяка дама. Изберете дизайн с инкрустирани камъни или съчетайте със обеци от злато или висулка от злато.

Златен пръстен с цветчета.

Пръстен от бяло злато с централен камък. Всеки златен пръстен трябва да притежава висока стойност, великолепна визия и да олицетворява красотата на неговия собственик. Златни пръстени и естествени камъни Н ие от Бирсе можем да се похвалим с неповторими сребърни и златни пръстени в съчетание с редица различни естествени камъни.

Да подарите златни пръстени на половинката си е начин да и покажете колко много я цените и обичате и повярвайте - тя ще оцени жеста ви подобаващо.

Златни пръстени и естествени камъни Н ие от Бирсе можем да се похвалим с неповторими сребърни и златни пръстени в съчетание с редица различни естествени камъни. Нови Хугасиян и опита в бижутерският бизнес допринасят за голямото разнообразие от изкусни бутикови пръстени от бяло и жълто злато, златен пръстен с един камък, инкрустирани със скъпоценни камъни и диаманти на конкурентни цени? Научи повече. Небезизвестно е ценителството на Кралското семейство към сребърните и красиви места край софия пръстени.

Нежна визия за теб. Богатата история на сем. За да изберем перфектните златни пръстени, те най-добре да бъдат съобразени с размера на ръката Ви.

Без камък items Циркони 15 items Естествен рубин 3 items Естествен сапфир 4 items Естествен Лондон топаз 2 items Червен циркон - Рубин 8 items Син циркон - Сапфир 6 items Зелен циркон - Турмалин 8 items Оранжев циркон - Цитрин 4 items Лилав циркон - Аметист 5 items Светлосин циркон - Аквамарин 3 items Опушен кварц 2 items Косите на Венера 2 items Гранат 2 items Оникс 4 items Седеф 1 item Син топаз 6 items Тюркоаз 2 items Естествена перла 21 items Султанит 3 items Кристал 12 items Други 12 items.

Да подарите оригинални бижута означава много Да направите точно такъв подарък на дамата си е нещо, което тя ще оцени и ще запомни със сигурност. Не се колебайте да задавате своите въпроси.

Ако изберете тях, няма да Ви се налага да се откажете от Вашия избран златен пръстен с камъни или повече от един златни пръстени само заради неточен размера. Златен пръстен тип халка с цветен цирконий.


Facebook
Twitter
Коментари
ЛЕА-МАРИЯ 30.06.2019 в 23:21 Отговор

Златен пръстен с цветчета и сини камъчета. Като разнообразието може да достигне над модела дамски златни пръстени с разнообразен дизайн.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.