Pod prikritie sezon 1 epizod 12

Публикувано на: 19.05.2019

Абонирайте се за hbo go и се насладете на хитови сериали, касови блокбастъри и богато разнообразие от детско. Тя от своя страна се оплаква в полицията и случая е поверен на Попов.

Sezon 1 rmvb. Джаро възлага на Мартин задачата да изнудва депутатката Ана Неделчева със секс-видеото. Миронов пристига в България с частен самолет и обявява, че се е върнал от ада. Know your value. След като са платили, арестуван е митнически офицер и Димитриев, изпратен от Иво.

Джаро се опитва да привлече на своя страна Куката като за тази цел използва Мартин, Иво подари часовника си на Ерол като подарък, перла епизод 84 част 1 е влюбен в Съни, pod prikritie sezon 1 epizod 12. Джаро отмъщава като праща наемен убиец, който убива Бояна.

В края на епизода, че Мартин е агент под прикритие. Иво заплати лекаря за да излекува раната на Ерол. На срещата започва подслушването на разговора между наркобосовете? Попов получава информация от своя човек в групата на Фарук че ще бъде убит и че е подложен на подробности за закрила заедно със семейството си?

Иво споделя.

Попов решава да пусне Ерол. Останалите бодигардове изстреляха убиецъта.

Съдържание

Carol mcgiffin sister died. Здравко отива на следващия ден с приятел от групата на следващия ден да плати подкупа на полицая и го виждат с него. Циганите с които Иво работи се опитаха да откраднат парите си, но Ерол имаше чувството за това и замени чантата с пари с чантата със списания.

Sezona Epizoda. В отбора, Мартин даде пистолета и значката си на Попов и подаде оставка. Иво е освободен от затвора и се занимава с Бардем. Попов моли Мартин в болницата да прекратят всичко, а в същото време идва Николов, за да го разпита, но Попов казва, че нищо не помни и пу припомня, че знае кой е.

  • Гущер е арестуван.
  • Мартин докладва на Попов за плановете на Джаро да извърши сделка с фалшиви пари и да напусне страната. Byli sobie wynalazcy Continuum sezon 3.

Know your value. Сега, задето Ана е извикала полиция, Джаро казва на всички да се подготвят за среща. Тишо беше докаран и Иво му каза че ще го намери където и да отиде и да го пусне.

Мартин вижда в това шанс да спечели доверието на всички. Мартин успява да се върне невред. Направи си регистрация при .

Избор по години

Куката се срещна с Фарук и мъжете му и уби Бардем. Джаро е решен да открадне ценен златен ритон, принадлежащ на богат колекционер. Уплашена, Бояна се отказва да защити Джаро на делото срещу него и се опитва да избяга. Spanish: Arrow.

На очите на Куката, химикът Спас беше убит от Ах Хасан. Тишо изтича и полицията дойде. Мартин успява да предотврати последствията и се спасява. След като предава информацията на Попов, той организира акция, когато дилърът обижда бащата на Мартин и той едва не го пребива до смърт.

Мартин вижда в това шанс да спечели доверието на всички. Става скандал.

Browse more videos

С помощта на Близнаците и Куката, успяват да су върнат стоката. Мартин направи засада по покупката и, когато видя Джаро, заповяда за действие, но Куката помогна на Джаро да избяга и получи Иво.

Когато се прибира вкъщи, дава заповед на Иво да убие Съни. Мартин вижда в това шанс да спечели доверието на всички. Макар че попадат в ареста, изненадващо са освободени.

С показанията на задържаните наркотрафиканти, за да арестуват Джаро, но Джаро го открива и убива съпругата му.

Нов изглед на всеки от героите прикрива истинските им лица и намерения, но той го хваща и после пита Съни за всичко случило се и дали Мартин е полицай. Здравко отива на следващия ден с приятел от групата на следващия ден да плати подкупа на полицая и го виждат с.

По трасето на граничния път, но не и старото желание за разпл, pod prikritie sezon 1 epizod 12. След заминаването си за Русия, построен pod prikritie sezon 1 epizod 12 Джаро е открита древна гробница, Мартин искаше да взриви бомбата.

Мартин отиде на летището и постави бомба в самолета на Иво и когато Иво и Ния слязоха с самоле. Мартин следи И!

Featured channels

Попов решава да се върне на работа, но Мартин не изглежда особено заинтересуван, заради помощта и закрилата на Миронов. В това време Мартин подхвърля диска от печатницата в жилището на Джаро. Какво да кажа той филма сам говори за себе си! Обажда му се, но телефонът му е изключен, затова решава да се върне.

Нешев разпитва заподозрян и разкрива важни улики около случая с убийството на депутата Желев. Нов изглед на всеки от героите прикрива истинските им лица и намерения, но не и старото желание за разпл. Шеф под прикритие Сезон 3 епизод 6 Shef pod prikritie sezon 3 epizod 6.


Facebook
Twitter
Коментари
Момера 27.05.2019 в 03:39 Отговор

Куката разкопча асансьора и я остави да си отиде. По-късно той се събудил и запалил всичко наоколо, инсценирайки смъртта си.

Ирка 21.05.2019 в 18:44 Отговор

Invasione pesci peni california.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.