Къща за гости калина трявна

Публикувано на: 20.06.2019

Трявна, в географския център на България, в сърцето на Стара планина. Галерия Избрани снимки.

Трявна, в географския център на България, в сърцето на Стара планина. Изключително ниво на организация на услугите, перфектен персонал, най-добрите условия за работа — за всичко това благодарим!

Хотелът в чудесен, персоналът е много добър и услужлив. Велико Търново - С най-добри пожелания за здраве и успехи!

Забележителности България Интересни места по света и у нас Надежда Динишева. Чолакова, Д. Интересни места в Трявна на метра.

Специални оферти. Разположен е в гр.

Този планински район е характерен с мек климат, чистият планински въздух, топлите минерални извори.
  • Уютът и гостоприемството в хотела се съчетават с нашите предложения за организирани походи, колоездене, разглеждане на забележителности и други занимания за свободното време.
  • Гриша Пейков.

Интересни места в Трявна на метра. Благодарим за приятния престой с удоволствие бихме се върнали отново! Алекс, Дени и Анди. Пожелаваме много здраве и професионални успехи! Работете на спокойствие!

  • Изключително ниво на организация на услугите, перфектен персонал, най-добрите условия за работа — за всичко това благодарим! Хотел Калина Палас, Трявна.
  • Интересни места в Трявна на метра. Ще ви посетим отново при първа възможност!

Храната е превъзходна. Страхотното отношение на всеки един от вас, ни накара да чувстваме превъзходно. Интересни места в Трявна на метра.

С най-искрени благодарности към целия персонал на хотела. Трявна, в сърцето на Стара планина.

Удобства в околността

Благодарим за приятния престой с удоволствие бихме се върнали отново! Удобство и стил 4 звезди в Трявна! Разположен е в гр.

Хотелът в чудесен, персоналът е много добър и услужлив. Галерия Избрани снимки. Надежда Динишева. Останахме приятно изненадани от цялостната обстановка в хотела. Всички помещения са уютни и обзаведени с всички удобства за една пълноценна почивка, сред тиха и спокойна атмосфера. Силвия и Меги?

Удобства в обекта

Този планински район е характерен с мек климат, чистият планински въздух, топлите минерални извори. Чолакова, Д. Останахме приятно изненадани от цялостната обстановка в хотела.

Удобство и стил 4 звезди в Трявна! Искам да изкажа своята благодарност към персонала на хотела и особено на персонала в ресторанта и обслужването на бара.

Прекрасно място за вълшебна Коледа, къща за гости калина трявна. Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни. Забележителности в района. Впечатлени сме от хигиената и любезното отношение на целия персонал - вежливи, кухнята невероятно вкусна и естетически сервирана. Благодарим и за това ненатрапчиво, изключително грижовно обслужване от целия персонал. Обслужването е страхотно, усмихнати и коректни. Румяна Драйчева.

Нашите предложения за организиране и осъществяване на екскурзии в Природен парк Българка : АИР Боженци , местност Сечен камък, връх Овчар, местност Вельовото, местност Горна Кория, връх Улеите, връх Мъхченица, местност Папратливата поляна, връх Бедек, връх Караджова кула, хижа Младост, хижа Бузлуджа и още много интересни туристически маршрути. Благодарим за изключителното отношение и успех във всички бъдещи начинания!

Храната е превъзходна. Останахме приятно изненадани от цялостната обстановка в хотела.

Галерия Избрани снимки. Мнения Клиентите за. Забележителности в района.


Facebook
Twitter
Коментари
Милодраг 23.06.2019 в 08:29 Отговор

Общи условия Политика за бисквитките Политика за защита на личните данни.

Манчестър Юнайтед 24.06.2019 в 02:49 Отговор

Почивайте активно!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.