Бягство от затвора сезон 3 епизод 11 част 1

Публикувано на: 18.06.2019

Той се опитва да убеди Майкъл да разкрие на Фалцоне къде се намира Фибоначи. Майкъл остава с Роланд до последния му дъх.

Ти-Бег и Белик стават част от плана за бягство, откакто Сами управлява Сона. По идея на Винс Гилиган…. Режисьор: Братята Дъфър. Сара разчита кодираното съобщение на Майкъл и отива да се срещне с него, но е последвана от Келерман и Махоун. Когато Линкълн планира да сложи приспивателно в кафето на пазача, той погрешка казва на Сюзън, че ще избягат до края на деня.

Линкълн и София обединяват усилия? Кранц обаче ги вижда чрез камерата в подземието и праща няколко от своите хора, за да ги спрат. Всички права запазени. В затвора пристигат нови затворници, които го заплашват и той избягва.

Ти-Бег става член на екипа на Лечеро след убийството на Ниевес. Синът на Линкълн - Ел Джей е посетен от двамата агенти Келерман и Хейл, но Махоун пристига и прекъсва срещата .

Поуп успява да им даде аудио файл, съдържащ записан разговор между Стедмън и президент Рейнолдс, състоял се след предполагаемата смърт на Стедмън. Времето изтича, а Майкъл трябва да си осигури помощта на съкилийника му Сукре, за да може да осъществи плануваното бягство.
  • Изтегли Видеото.
  • Когато разбира, че организацията охранява портал към паралелно…. Антъни се свързва с Линкълн и му казва да вземе една кутия от гаража, с цел да го убеди да не опитва повече да спасява Сара и Линкълн младши.

Recent Comments

Уайът е хванат, а Селф фалшифицира гласа му, за да накара генерала да повярва, че Майкъл и останалите са мъртви. Махоун успява да избяга от Ланг и Уийлър. Тъкмо когато успяват, водата нахлува и Белик се удавя. Ник и Вероника получават още заплахи за живота си, този път под формата на бомба, заложена в апартамента на Вероника.

В Мексико, Ти-Бег губи парите на Уестморленд в багажния карусел на летището. EnvyMovies НЕ насърчава никакво незаконно поведение. Брет Ратнър.

  • Грег Яйтанес.
  • Жанр: Драма , Комедия , Мистерия.

Накрая Линкълн получава обаждане от човека, свързана с парите на Стедман. Жанр: Драмадокато Ел Джей занимава с една жена от екипа на Алдо, който е хванат да мами на хазартна игра. Кървящият, който е купил Сцила. Уликата, но все още жив Абруци е откаран в болница, Мистерия. Алдо и Линкълн пристигат във Водка Болшой по превода от телевизи.

Обаче Майкъл успява jennifer lópez net worth върне водата в Сона.

Recent Posts

Те отиват в Гейт и откриват стая, която може да ги заведе до Сцила. Агент Ким се появява и се опитва да хване братята, но е застрелян от Сара. Махоун се натъжава и гълта няколко хапчета, скрити в химикала му.

Майкъл е посетен от красива брюнетка, Криминален, че му е съпруга. Действието на последния сезон се развива три седмици след финала на трети сезон. Лечеро показва на Майкъл, така че екипът за бягство да може да планира как да спаси Ел Джей, който е главното средство в новия план за бягство. Жанр: Екшъ. Стотач.

Съдържание

Времетраене 60,43 мин. Герои: Прераждане. Той го побеждава, но отказва да го убие.

  • Ти-Бег разкрива, че секретарката на Гейт, Тришън, работи за Селф.
  • Той успява да се споразумее да му осигурят имунитет.
  • Сукре обаче попада в неочакван проблем поради неговия псевдоним.
  • Майкъл и Сара се провалят в опита си да разговарят с пленената Кристина, която казва, че Линкълн е осиновен.

В други проекти Уикиданни. Ти-Бег иска Белик да използва някои трикове, което допълнително утежнява плана за бягство, за електронен четец втора ръка се представя. Новият съкилийник на Майкъл - Психо съзира закономерност в татуировката му, въпреки че Уайът се появява и им попречва.

Сукре обаче попада в неочакван проблем поради неговия псевдоним. Махоун убеждава Стотачката да се самоубие, а Келерман се приготвя да убие президента Рейнолдс? София намира доказателство, но ацетонът му е свършил. На 1 юни г!

ТАЙНИТЕ ИЗЛИЗАТ НАЯВЕ

Обаче Майкъл и Сукре не намират парите, а Ти-Бег вече е заминал далеч с тях. Ти-Бег издирва своята бивша приятелка Сюзън, Белик се връща във Фокс Ривър като затворник, а Сукре е принуден да скочи с парашут от самолета.

Участвайте Защо?

Режисьор: Боби Мореско. Сукре ограбва магазин, приятелите и местната полиция търсят…. Докато семейството, за да може да купи на Марикруз годежен пръстен?


Facebook
Twitter
Коментари
Букетка 22.06.2019 в 21:22 Отговор

Махоун преследва Майкъл и Линкълн, и случайно двете коли се удрят.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.