Пожелания за бебе момиче за баба

Публикувано на: 10.04.2020

Няма коментари:. Коментари 1 Напиши коментар.

С появата му семейството ви беше озарено с ярък лъч на щастие и надежда. Раждането на бебе е един от най-хубавите моменти за всяко семейство. То на тази дата е родено, и с много обич обградено! За Вас започва нов живот и сега трябва да възпитавате и да се грижите много малкия човек. Честито бебе! Нека този дар, изпълни дните ви с чудесни емоции!

Поздравления за новия член на семейството. Успешно пътешествие в живота, радост и надежда. Пожелавам на мъничето сила и добро здраве, с колкото те посрещат сега? Цял живот да срещаш добри хора като родителите си и да получаваш толкова любов и внимание, дете.

Грижа си ни наша нежна, успехи.

Мило дете, нека всички пожелания отправени към теб в този велик ден да се сбъднат, да радваш мама и татко, да бъде щастливо и игриво, да растеш здраво и красиво! Радваме се да приветстваме сладката усмивка на новия човек, да погалим ръцете му и да му пожелаем безоблачно детство, дълъг и щастлив живот! Желаем ви само положителни емоции в отглеждането на малкия човек.
  • Да го благослови за късмет, за здраве и берекет! Успешно пътешествие в живота, дете!
  • Няма по-голяма гордост от това да държиш това специално бебе в ръцете си! Поздравявайте се за малката си радост всеки ден.

Развлечения в свободното време

Нека всемогъщият блясък на благодатта бъде непрестанно с цялото ви семейство! Тюркоазени са му очите, устните му от рубин, кожата му е от коприна. Поздравления за този радостен повод. Още от Дамски Клуб Овулацията — какво трябва да знаем Преди да забременея — какво трябва да знам Поздравления за абитуриенти Пожелания за кръщене Пожелания за Великден — да честитим Възкресение от сърце Пожелания за рожден ден, подходящи и за SMS.

Добави в Svejo.

  • Честито синче! Пожелавам на семейството просперитет и любов, а на вашето дете — добро здраве и всичко най-добро в живота.
  • Честито бебе! Още от Дамски Клуб Овулацията — какво трябва да знаем Преди да забременея — какво трябва да знам Поздравления за абитуриенти Пожелания за кръщене Пожелания за Великден — да честитим Възкресение от сърце Пожелания за рожден ден, подходящи и за SMS.

Вятърко повял, Щъркел долетял с мъничко вързопче! Добре дошло сред нас, малко съвършенство. Сега, ви желая блажено пътешествие в света на родителство. Ето и няколко предложения за честитки за раждане на дете:. Бебенце днес ви се роди.

Нефритени яйца

Сила и положителна енергия, за да посрещнете родителските отговорности с лекота. Да е сладурана като Снежанка, с верни закрилници като Пепеляшка, смела като Рапунцел и да се омъжи за истински Принц сред мъжете! Честита нова рожба! Честита рожба!

И от тук нататък целия Ви живот ще има нов по-дълбок смисъл - възпитанието на новия човек. Нямам търпение да го гушна. Нека грешките бъдат по-малко, а откритията - много повече. Честита мъничка принцеса.

Пожелания за Бебе

А това е идея за оригинален подарък за жена , ако майката ви е близка и скъпа! Притчи, мъдрости, цитати Знаете ли, че? Честит да е! Нека всемогъщият блясък на благодатта бъде непрестанно с цялото ви семейство! С хубави пожелания за бебе може да влезете в ролята на фея — кръстница за нечий принц или принцеса.

  • Скъпи приятели, нека детето Ви винаги бъде в светлината на прожекторите и нека живее без никакви проблеми и притеснения!
  • Поздравления за раждането на този малък ангел!
  • Поздравления за раждането на Вашето бебе!
  • Няма яснота за поетите ангажименти към медицинските сестри.

Нека родителите на това сладко момиче да получат най-топлите ми пожелания - тя е толкова възхитителен подарък! Честит да е. Към тези пожелания за новородени бебета може да добавите и по нещо от себе си - името на детето или някоя закачка с родителите му, да те милва и сърцето ти да стопли. Обича ли я наистина! Публикуване на коментар. Да те те радва, например. Стените във розово, дрешките с къд?

Пожелания за бебе

Честито малко юначе! Поздравяваме Ви с това чудесно събитие и нека Вашето бебе да расте здраво и щастливо! За най-красивото момиченце вдигам тост голям и му пожелавам: много здраве, щастие и успех, весели игри и безгрижни слънчеви дни!

Казва се, че западния вятър носи усърдие, източния — мъдрост, северния — кураж, а южния — мир.

Скъпо детенце, добре дошло на този свят. Нека носи много радост на близките си. Вятърко повял, Щъркел долетял с мъничко вързопче. Пожелаваме ви достатъчно време да се радвате на всеки един миг с вашето бебе, защото децата растат бързо?


Facebook
Twitter
Коментари
Христина 12.04.2020 в 08:35 Отговор

Нека то да бъде опората ваша, надежда голяма за подвизи смели и сбъднати мечти!

Върба 17.04.2020 в 04:57 Отговор

Днес от небето падна един ангел, той нарича се дете!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.