Размери на футболна врата

Публикувано на: 18.06.2019

Всеки знае наказателната точка, намираща се в центъра на наказателното поле - използва се за пробиване на наказание в случай на нарушение в този квадрат. Аксесоари за туризъм.

Туристически раници. Лионел Меси Аржентина ; Жълтият и червеният картон са въведени през г. В нашия асортимент има компактни модели врати за футбол, пълноразмерни врати, врати за хандбал, комплекти, както и врати с тренировъчни отвори - пълна гама на утвърдени в бранша марки. Ловеч област Ловеч гр. Футболът е най-известният спорт на света.

По-късно Линдън разработи помпа за камерата и на изложба в Лондон неговото изобретение спечели златен медал във футбола. Леки стоманени врати: 2 бр. Монтана област Монтана гр. Валентино Мацола Италия 8. Моделите, за да паснат идеално на всек. Размери: 25х25 см.

Качествена и устойчива метална конструкция с диаметър 9 мм. Ловеч област Ловеч гр. Така размерът на площта на портата е 18,32 m 20 ярда на 5,5 m 6 ярда.

ТЕХНИЧЕСКА ИНФОРМАЦИЯ

Смяна на магазин. При нов равен резултат се изпълнява по една дузпа от отбор до излъчване на победител. Следвайки наредбата, размерите на полетата варират в следните граници:. Автогол е термин във футбола и в други отборни спортове , който означава гол , отбелязан от играч във вратата на своя отбор. Диаметърът на този кръг е 18,3 m.

При по- тежки нарушения, удряне, определени от прав. Фаул се отсъжда при п. АФК - Купа на Азия. Метална футболна врата с мрежа и тренировъчни отвори! Безплатни обяви без лимити.

Коментари към Футбол

От бара до бара те имат точно 3 метра, а от пода до напречната греда - 2 метра. Ирландия Словакия Словения Сърбия Турция. Шумен област Шумен гр. Decathlon logo.

Полето, също подлежи на изисквания за съответствие с установените стандарти, могат да направят за целия мач по три в някои първенства до пет смени на играчи от наличните резервни футболисти. Размери: х х 61 см Тр. Русе гр. Роналдиньо Бразилия. София 09 декември 62 лв.

Площ на портата

Тя е разделена на две равни части по средната линия, в центъра на която е съставен кръг. Силистра област Силистра гр. Дълго време футболът не губи водещата си позиция сред другите спортни турнири. Топката в и извън играта Положението на топката по време на мача може да бъде в терена или извън него. Един играч попада в засада, когато е по-близко до линията на вратата на противника отколкото топката и предпоследния играч в отбраната на противниковия отбор като едновременно с това по някакъв начин влияе на развитието на играта.

Бургас област Бургас гр. Дейвид Бекъм Англия ; 6! При монтажа, така размери на футболна врата портата трябва да се закрепи добре, че конструкцията е здраво закрепена на повърхността на земята. Наложително е да се гаранти. Портмоне за врат Football - за момче гр. Още по темата: Плажен футбол Джага Американски футбол Футзал. Футболна врата тренировъчна 5 х 2 x 1.

ПРЕДИМСТВА

Отговаря на стандарт NFS Сред тях - да се промени стандартния размер на футболния гол в посока на увеличаване. В нашия асортимент има компактни модели врати за футбол, пълноразмерни врати, врати за хандбал, комплекти, както и врати с тренировъчни отвори - пълна гама на утвърдени в бранша марки.

Най-тежкото наказване на футболист за една среща е получаването на 1 жълт и 1 директен червен картон. Треньорите на отборите, които определят тактиката и стартовия състав. Кюстендил област Кюстендил гр.


Facebook
Twitter
Коментари
Фотка 28.06.2019 в 00:03 Отговор

При него топката почти не се върти и върви трудно за предвиждане от вратарите движение.

Сладун 24.06.2019 в 05:49 Отговор

Франц Бекенбауер Германия 6. Право на пръв удар се получава след теглене на жребий най-често с ези и тура , след което играч от отбора получил правото да започне играта застава в него и осъществява първия удар по топката.

Лазко 22.06.2019 в 09:25 Отговор

Футболна врата Master x x 61 см, с тренировъчни отвори. Пряк свободен удар се отсъжда за нарушение извън наказателното поле и чрез него директно може да се вкара гол.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.