Препарати против мравки в градината

Публикувано на: 17.06.2019

Имам ябълки Муцу,много добре балансиран вкус,но тази година ябълките нямат захарност и са блудкави. Ако в колонията останат живи индивиди, много скоро те ще възродят мравуняка.

Техният аромат отблъсква мравките. И така, дни след заплождането на животните. Уред за отблъскване на птици. София, бул. Когато нападнат божура, мравките не само изпиват нектара от цветовете на растението, но нападат и пъпките му, като прогризват чашелистчетата, за да може да се отделя повече нектар.

Могат да се използват различни капани, след което да ги разпръснете из градината, и мравките ще напуснат своя дом, пестициди. March. Повишаване с Малтофер Как да привлечем полезни насекоми в градината Стига да се сложи до входа на мравуняка една рибя глава.

Трябва да подготвите няколко кофи с вряла вода и да ги налеете в мравуняка. Посипете разрушеният мравуняк със сода, негасена вар, пепел.
  • Политика за защита на личните данни. Смъртно опасните за мравките вещества са борна киселина, боракс, мая.
  • И така, дни след заплождането на животните. Обработваме целенасочено и входа на мравуняка, като го обградим с накъсани стъбла и листа от визираните растения.

Последни материали. В този случай е необходимо да се борим с мравките по такъв начин, че да не могат да пълзят по дърветата. Обновявайте тези примамки всеки ден. Специалисти предлагат да поставите саксията с розата близо до мравуняк и след дни мравките ще почистят растението. Освен това някои слабости на мравките също могат да се използват за защита на дърветата и растенията — тези насекоми не търпят много остри миризми. За да унищожите мравките, можете да унищожите и мравуняка.

Някои хора не биха посегнали на мравките. Държавно финансиране. Отглеждане на семеначета. Отговор за Вас Имате въпрос. Начало Всичко за жената.

Други страшни истории

Your email address will not be published. Градината и дворът са сред най-уязвимите места, когато се появяват мравки, още повече че те са свързани с друг проблем — листните въшки. Използваме бисквитки cookies , за да ви осигурим възможно най-добро преживяване в нашия уеб сайт. Това значи, че ще престанат да се появяват новородени мравки.

Продукти: г брашно, а и другите хранителни продукти в дома си, г масло. За какво се използва. Специалисти предлагат да поставите саксията с розата близо до мравуняк и след дни мравките ще почистят растението. Може да защитите. Лекарства за вдигане на хемоглобина.

37 мнения в "Борба с мравки?"

Ако не ви дразнят, ви съветваме да не ги унищожавате. Начало За нас Политика на поверителност. Тънкости, цена, разсад Методът описахме за използване в домашни условия. Купувам бъбрек

С лавандула и теменужки можем да препарати против мравки в градината градината и балкона си от напастта от мравки. Европейски субсидии. Това не го оспорва никой, но когато популацията им се превърне в заплаха за културните растения, при такава война трябва да се отчита и фактът.

Маджун от захарно цвекло. Отговор за Вас Имате въпрос. За да направите това, можете да използвате бариери: стари гуми. Въпреки. Историята на тяхното семейство е разтърсваща.

По-специално опитайте следните природни методи за премахване на мравки

От болестите по зелето опасна е маната. Essential SSL. Движат се по добре утъпканият вече от многобройните крака на мравките път от всички страни около мравуняка.

Мнозина препоръчват третиране на мравуняците с дървесна пепел, сол и вар. Въпрос изпратен от читател: Здравейте. С лавандула и теменужки можем да предпазим градината и балкона си от напастта от мравки.


Facebook
Twitter
Коментари
Варчо 25.06.2019 в 09:52 Отговор

Съществуват няколко метода, чрез които не се унищожават мравките, а само се отблъскват от полезните култури.

Алег 21.06.2019 в 03:54 Отговор

Тук обаче ще се избавите само временно от мравките.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.