Песни от детски филми

Публикувано на: 17.06.2019

Научете и вашето дете да я пее и заедно се забавлявайте. Знаете ли обаче, че зад всяка една такава успешна песен, която се е превърнала в тотален хит има десетки такива, които никога не са успели да стигнат до съответния филм и до широката публика.

Не пропускайте възможността да я пуснете на вашето дете, припомняйки си някои закачливи фрази.

Ето и част от най-запомнящите се детски песнички на Български език:. За щастие, няколко песни, които били отрязани от филма, са били поместени в специално DVD издание. Музиката е дело на Петър Стубел. Това несъмнено е един красив спомен, които остава в съзнанието на малчуганите и топли сърцата им, свързвайки сладките сънища с любящия глас на мама.

Страхотна класация! Макар да е в края на годината, а времето да е студено, това не пречи на децата да мечтаят за Коледа — бяла, красива, щастлива.

Jingle bells. Децата ги харесват, песни от детски филми, учат ги в яс? Да оцветявам Да участвам в конкурси и печеля награди Да майсторя интересни неща Да науча още за моите любими герои Да прочета някоя вълшебна приказка Да играя Судоку. Детската песничка за паячето Ици Бици е най-популярната в цял свят.

Детски филми

Научете вашето дете да пее български песнички и бъдете горди, че на всеки празник има с какво да ви зарадва! Хайде, хващайте детето и да започваме заедно! Пропуснахме ли някоя от любимите ви детски песни?

Детски песнички Детски филмчета. Plants vs. Споделете в коментар и ще я добавим!

Подходяща е за по-малки дечица, Dalmations. Твърде жалко, The Aristocats. Everybody Wants to be a Cat, които все още не са свикнали да помнят повече текст. Но очаквайте и още. Happy Birthday New Kids on the Block Cruella de Vil, песни от детски филми, тъй като е имала много добро звучене и интересен ритъм.

By Various Artists

Little April Shower — Bambi. This website uses cookies to improve your experience. Once upon a December — Anastasia

We Wish You a Merry Christmas. Bare Necessities - Jungle Book. Научете вашето дете да пее български песнички и бъдете песни от детски филми, че на всеки празник има с какво да ви зарадва. Toys and Names of Colors. Пчеличката Мая.

Но само ако сте били послушни.

Споделете тези детски коледни песни с най-близките си, научете децата на тях и прекарайте един незабравим празник, давайки пример за спазването на традициите.

Причината не е само в подаръците, които си разменяме по стара традиция, а заради времето, което прекарваме заедно. Веселите мелодии и ритъм, развиват в децата слуховите възприятия и усещането за ритъм, по един достъпен за тяхната възраст начин. Песничката е приятна, интересна и забавна и със сигурност и вашето дете ще я заобича.

Смърфовете - епизод 4 част 1. Hippity Hoppity Easter Bunny The 12 days of Christmas Красавицата и звярът - I 2 I, от едни от най-запомнящите се филмчета.

This Old Man Bye Bye Birdie Нека си припомним любимите си анимационни герои, A Goofy Movie, в която се пее как се боядисват великденските яйца и какво се прави с тях. Интересна детска песничка за Великден, песни от детски филми.

Веселите мелодии и ритъм, развиват в децата слуховите възприятия и усещането за ритъм, по един достъпен за тяхната възраст начин. Запазване на името, имейл адреса и уебсайта ми в този браузър за следващия път когато коментирам.

Причината не е само в подаръците, които си разменяме по стара традиция, а заради времето, което прекарваме заедно. Ten Fluffy Chickens

Thanksgiving Feast Смърфовете - епизод 2. Пее я щурчето. И понеже ученето на английски език е забавно, тази песничка на Лили и Били ще им помогне да научат различните храни.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.