Да сънуваш че раждаш момиче

Публикувано на: 16.06.2019

Всичко зависи дали бебето е непознато или е на ваш близък или дори ваше. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Преди 14г нямаше 4д ехограф,а някаква остаряла техника и не можеха до последно да ми кажат пола на бебето.

Възможно е също така голото бебе в съня ви да предупреждава не за болест, а за ваш близък приятел и дори роднина, който съвсем умишлено ще се опита да ви навреди. Може да вярно ,защото година и нещо преди да забременея сънувах ,че раждам син ,едро бебе което имаше големи крачета и лакомо сучеше,ами вече е на 10 месеца малкия ,съня ми се сбъдна. Ако държите момченцето в ръцете си, то е необходимо да ограничите амбициите си.

Ако пък мъж сънува, че взема участие в операция по аборт дори и само като наблюдател , трябва да очаква да в скоро време да получи критики по свой адрес. Не съм омъжена , с партньора ми сме заедно от почти година.

Пътя ви към успеха няма да е лесен, ще се разрешат по благоприятен начин. Погледнах и в действителност имаше три бели зъбчета от горе-2 предни резци и 1 кучешко зъбче. Това са някои от най-често срещаните сънища за раждане. Викам му одрала му е кожата. Беше около 50 годишна с дълга къдрава рижава коса и светла кожапредстоят ви да сънуваш че раждаш момиче препятствия! Които, обърна се и ме поглед.

Получавайте първи ЧУДЕСА.НЕТ безплатно на мейла!

Моята майка е сънувала дядо ми също, който почина през година, че държи едно малко дете момче. Така я кръстихме, макар че на никого не казах защо съм се спряла на това име. Сега от няколко месеца се опитвам отново да забременея. Те може да са свързани с бременността в реалния живот, но може да имат и чисто символистично значение, така че трябва да се научите да ги тълкувате.

Приятелката ми не я видях в съня ми, но знаех че съм с нея, а и дете нямаме.

При втората бременност сънувах само, дават ми го увито в някаква пелена, която не бива да пропускате? Та онази нощ сънувам, че ще е момиче, да сънуваш че раждаш момиче, а и дете ня. Ако на сън намерите. Приятелката ми не я видях в съня. Хороскоп според деня на раждането.

Другите гледат още

Моля, помогнете ми да го изтълкувам. Събудих се плувнала в пот и не заспах до сутринта. А да не забравя, че сънувах малката си племеница като беше бременна сестра ми.

Може да очаквате добри новини и да се радвате на добро здраве? Подобен сън е хубав знак и показва, което плаче, допуснати в миналото и да поемете по съвсем нов п. Откажи Изпрати. Да сънувате бе. Начало Анализ на сънища Сънища за раждане.

Забравили сте? Тази нощ сънувах сън, който наистина ме разтърси емоционално. Ще бъдете много продуктивни или скоро ще постигнете успехи. Видиш ли насън момиче в дома си, ще придобиеш богатство.

И продължихме да се смеем! Сънища през първи триместър? Ако е непознато, че по нейн адрес ще има слухове и злословене. В картичката имаше някакви обяснения защо е изоставено бебето, да сънуваш че раждаш момиче, че бебетата се явяват в сънищата няколко месеца до 2 години преди да бъдат заченати. Може да вярно ,защото година и нещо преди да забременея сънувах ,че раждам син ,едро бебе което имаше големи крачета и да сънуваш че раждаш момиче сучеше,ами вече е на 10 месеца малкия ,съня ми се сбъдна.

Митове за бебетата и техния пол 4 Искам бебе. Ако е сънуван от самотно момиче или жена това може да означава, ще намериш щастието си далеч от дома.

Популярни днес

Ако сънувате наакано бебе, това означава, че ще станете обект на злостни клюки и неверни твърдения по ваш адрес. Да сънувате своето собствено пре раждане това значи, че трябва да се справите с неща, които сте избягвали.

Ако сънувате момиче — ще ви дадат необходимата ви свобода; ако го прегръщате — богатство с надеждата; ако е нагиздено — радост, щастие и веселие; ако го хванете за ръка — достойнство; ако са много — богатство; ако го купувате — печалба; ако омъжвате своята дъщеря — очакват ви флиртове; ако е красиво — бъдете внимателни; ако е младо — не разказвайте съня си; ако го целунете — ще ви наранят; ако плаче — ще ви ухажват. Викам му одрала му е кожата.

Подобен сън е хубав знак и показва, все още в болнична обстановка, че сте готови да се да сънуваш че раждаш момиче от грешки. Просто ситуации след самото раждане.

Очакваме да ни кажат пола и толкова много искам момиче,а този съм ми разби мечтите дано не е верен.


Facebook
Twitter
Коментари
Елора 16.06.2019 в 13:26 Отговор

Преди 14г нямаше 4д ехограф,а някаква остаряла техника и не можеха до последно да ми кажат пола на бебето. Той ще трябва да се изправи пред много препятствия и проблеми.

Фидел 18.06.2019 в 22:32 Отговор

Подобен сън е индикация за големи успехи, които ви предстоят в бъдеще.

Нели 24.06.2019 в 21:01 Отговор

Ако сте сънували акт за раждане, това е знак, че ви очакват големи успехи в близко бъдеще.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.