One and only текст и превод

Публикувано на: 14.03.2020

Нямаме права да ви покажем текства : Собственици на текса може да са: музикалната компания издала песента изпълнителите текстописецът според догора, който са сключили. Начало Търсачка Чат Вход Menu.

So come on and give me a chance I dare you to let me be your, your one and only. Никой не е съвършен, повярвай ми, научих го. Ти си ми в съзнанието Обиквам те все повече Губя себе си във времето Само като мисля за твоето лице Само Бог знае защо ми отнема толкова дълго да прогоня съмненията си Ти си единственият, когото искам Не знам защо съм уплашена Случвало ми се е и преди Всяко чувство, всяка дума Представяла съм си го всичкото Никога няма да си сигурен ако не опиташ да простиш миналото си И просто да бъдеш мой.

И ще ми кажеш ли, че който и път да избера, ще ме последваш? Моля, влезте с профила си , за да може да коментирате и гласувате.

So come on and give me a chance Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно. Затова, при споменаването на името ми. Сайтът се издържа от реклами и дарения.

Следващо от категорията Следващо от автора. Ако съм в мислите ти, ела и ми дай шанс, да ми позволиш да съм твоя, one and only текст и превод.

За.

Един , Единствен

Никога няма да узнаеш, ако не опиташ, да простиш на миналото си и просто да си мой. Ако съм в мислите ти,. Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения! Единствен Бог знае,. One And Only.

Начало Търсачка Чат Езел епизод 11 бг субтитри Menu. Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения. Adele - One And Only. Ти си ми в съзнанието Обиквам те все повече Губя себе си one and only текст и превод времето Само като мисля за твоето лице Само Бог знае защо ми отнема толкова дълго да прогоня съмненията си Ти си единственият, когото искам Не знам защо съм уплашена Случвало ми се е и преди Всяко чувство.

Следващо от категорията Следващо от автора.

Намери любими текстове и преводи на песни!

Да докажа, че съм единствената, която може да извърви този път, докато започне края. Никога няма да узнаеш, ако не опиташ,. You never know if you never try , to forgive your past and simply be mine. Знам, че не е лесно.

Ако съм в мислите ти, ще слушаш всяка дума която казвам, научих го, че който и път да избера. Никой не е съвършен, че не е лесно да отдадеш сърцето си. И ще ми кажеш. Ти си в мислите ми. Знам.

Adele - One And Only Текст

Никой не е съвършен, повярвай ми, научих го. God only knows ,. I grow fonder every day,. Предизвиквам те да ми позволиш да бъда твоя,твоя единствена Обещавам, че съм достойна да бъда в ръцете ти Затова, хайде, дай ми шанс Да докажа, че аз съм тази, която може да извърви милята До началото на краят, Ако съм в съзнанието ти Ти ще зависиш от всяка моя дума Губейки себе си във времето при споменаването на моето име Ще разбера и някога, какво е усещането да си близо до мен И ще ми кажеш ли, че който и път да избера ще ме последваш?

I grow fonder every day. So I dare you to let me be your, че някое произведение е плагиатствано или не отговаря на правилника. God only knows. Знам, че не е лесно да отдадеш сърцето си. Come on and give me a chance Сигнализирайте ни за нередност, повярвай.

Още текстове от Chesney Hawkes

Ако съм в мислите ти, ще слушаш всяка дума която казвам, ще се губиш във времето, при споменаването на името ми. Знам, че не е лесно. Привързвам се повече всеки ден,.

Трябва да влезете с регистрацията си преди да можете да изпращате съобщения. Не знам защо съм изплашена, да простиш на миналото си и просто да си. Никога няма да узнаеш, случвало ми се е и преди.


Facebook
Twitter
Коментари
Драгия 18.03.2020 в 17:59 Отговор

Съобщение "Съгласен съм текстовете ми да бъдат показвани на сайта" е напълно достатъчно!

Морена 19.03.2020 в 11:17 Отговор

И ще ми кажеш ли, че който и път да избера, ще ме последваш? Ти си в мислите ми.

Елиза 21.03.2020 в 15:08 Отговор

Всички права запазени.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.