Най-старото широколистно дърво в българия

Публикувано на: 15.06.2019

Почивки Малта. Кичестият габър. Повечето от тях са защитени от закона за опазване на природните богатства.

Почивки Португалия. Преди няколко години обаче буря през зимата окончателно го е погубила. Можеш да прочетеш повече за това тук. Почивки Бразилия. Юбилеен брой Зима — 10 години Списание Предположенията са, че е на около години.

Вековен дъб с оброчен кръст Беренде. Байкушевата мура. Този сайт използва бисквитки. Старият бряст Старият бряст е един от символите на Сливен.

На второ място по възраст е Байкушевата мура - черна мура - открита през г. Почивки Индонезия.

Вижте нашите топ оферти

Екскурзии Германия. Почивки Тунис. Почивки България. Хотели Трявна. Почивки Малдивите. Старият бряст - Сливен. Вековно дърво Големия бук.

  • Причината за изсъхването на дървото не е толкова във възрастта, или дори човешката дейност, колкото в липсата на подпочвени води. Снимка: pochivka.
  • Проблеми в рая: 5 удивителни места, които да посетите преди да….

Новият брой на списание на Софийския международен панаир на книгата. Почивки Мавриций. Други статии. Намира се в планината Пирин, по пътя между хижите Бъндерица и Вихрен.

И все пак оптимисти не липсват. Филтриране. Сподели с приятели.

Екскурзии Гърция. Моля, въведи твоето име тук. Кичестият габър.

Водопадът Виктория е застрашен от изчезване заради климатичните промени. Езерата на Рила 0км! Снимка: pochivka. Екскурзии Египет. Екскурзии Унгария. Екскурзии Мароко.

Дата на събитието: Старият бряст Старият бряст е един от символите на Сливен. Славейковият дъб се намира в парк Славейковите дъбове, квартал Лозенец в София. Екскурзии САЩ.

Хотели Велинград. Списание Есен Клиенти Потребители! И все пак оптимисти не липсват. Тогава един от линеещите клони се събудил и започнал да дава жълъди.

Пренесено е през г. Банско ще бъде домакин на Freeride World Qualifier Дата на събитието: Приблизителната му възраст е години.

Приблизителната му възраст е години. В царството на вечния мраз: Как са се формирали ледниците? Тя е от вида черна мура, който вид се среща само в района на Южна Италия и на нашия Балкански полуостров, разбира се. Почивки Мексико.

И все пак оптимисти не липсват! То е най-старото дърво в Хотели Сандански. Почивки Италия.


Facebook
Twitter
Коментари
Звездолет 16.06.2019 в 13:57 Отговор

Оферти за Чирпан. Възрастта му е години, а тя го превръща в най-старото иглолистно дърво у нас.

Исидор 21.06.2019 в 07:33 Отговор

През последните години те стават все по-дълбоки, и макар да се твърди, че дължината на корените му е толкова, колкото и на самото дърво, те не могат да достигнат до подпочвените води.

Цветомир 21.06.2019 в 19:40 Отговор

Почивки Доминикана.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.