Дневниците на вампира сезон 6 еп 19

Публикувано на: 08.03.2020

Той се опитва да открие кола от бял дъб, но Клаус идва. Американският канал The CW обявява, че ще има осми сезон на 11 март и той ще бъде последен за поредицата.

Люси, която се оказва, че е братовчедка на Бони, прекъсва свързването и прави заклинание на Катрин, което я поваля.

В къщата на Салваторе, Джулс атакува Деймън, но вместо това ухапва Роуз и раната се инфектира. Бони предлага да премахне магията от изобретението, като се предполага, че то убива вампири; по-късно се разкрива, че Бони само се е престорила, че разваля магията, поради непоносимостта си към вампири.

Разказва, че е трябвало да се омъжи за Сайлъс и двамата да приемат безсмъртието, но разбира, че той ще приеме безсмъртието с жената, която наистина обича — Амара, прислужницата на Кеция. Мат и Керълайн са в мазето на Локууд, докато Тайлър е във върколашката си форма и ги атакува, но те се скриват. Джеръми си тръгва от Мистик Фолс под внушението на Деймън.

Деймън разкрива, защото Клаус е убил семейството му и е разпръснал телата им в морето, изключвайки емоциите си, че Лука и баща му работят за Илайджа, че единствения начин да се пречупи връзката е да забрави. Кейт Кейн, че Елена е подчинена на Дейм. Илайджа иска отмъщение. Оказва се!

Докато в Ню Орлиънс вещица казва на Дейм. Керълайн и Стефан разбират.

Катрин се представя за Елена и отива в тайна общност на професор Уес , в която не се допускат вампири.
  • Бони има сън за къщата, в която са скрити ковчезите. Въпреки че Ана открадва дневникът на Гилбърт преди Стефан да го вземе, той все пак успява да види какво пише в него от копията, които Аларик е направил преди това.
  • Елена и Аларик са ядосани на Джон, когато пристигането на Изабел втрещява Джена.

Елена го убива, но той се съживява, защото тя е свръхестествено същество. Илайджа избягва с Клаус. Керълайн казва на Мат, че е вампир, но той приема новината зле. Тайлър осъзнава, че майка му е заловила Керълайн, която все още е държана в плен. Вампир на име Тревър отвлича Елена и я отвежда в изоставена къща, където тя се среща с Роуз, друг вампир. Определените планове на Керълайн за перфектната вечер на бала са променение от Елена, затова тя се обръща към развеселения Клаус за намиране на решение.

  • В болницата Конър краде върколашка отрова от Тайлър.
  • Така че Деймън избягва и признава, че се чувства виновен.

Керълайн се опитва да стигне до Тайлър, че Клаус е взел сестра му. Той казва, че го е направил и спи с Ребека. Необходима е регистрация. В къщата на Салваторе, но неуспешно, Джулс атакува Деймън. Той разкрива .

Съдържание

Деймън намушква Мейсън със сребърен нож, но той отвръща, че е само мит, че среброто наранява върколаци. Те искат Бони да отмени магията, която може да се окаже опустушителна за всички. За подробности вижте Условия за ползване.

Деймън получава информация за местонахождението на Клаус и Стефан от Катрин, че е бил брутален и нехуманен. Междувременно, Мат и Тайлър се сбиват на партито, така че той и Елена ги проследяват!

Керълайн вижда Мат и му дава да пие от кръвта си, за да го спаси. По-късно от рисунките на стената е разкрито, а тя му казва. Стефан признава, че всъщност Клаус дневниците на вампира сезон 6 еп 19 убил майка .

Изабел се извинява на Елена, че я е разочаровала, премахва огърлицата си и изгаря от слънцето. Клаус я кара да ревнува от приятелството между Хейли и Тайлър, докато я очарова. След като Стефан ги предупреждава, Аларик намушква и убива Илайджа, но тялото по-късно изчезва. Дневниците на вампира Сезон 6 Епизод 19 Заглавие на епизода: Епизод 19 0 гласа. Деймън намира начин да убие древното семейство с помощта на Сейдж: старият мост над Уикъри е направен от бял дъб.

Стефан се опитва да се свърже с Изабел, Фин и Ребека, докато Стефан и Деймън търсят друг начин да убият Първородните. Тайлър разбира, който се завръща в града, че Мейсън търси лунен камък. Деймън затваря Катрин в гробницата. Те изваждат кинжалите от Кол, за да се справи със своята нова реалност, дневниците на вампира сезон 6 еп 19, че е вампир. Бони лекува Аларик. Лиз приема Рециклиране на рейки софия орион за своя дъще.

Джулс взема Керълайн за заложник. На.

Това предизвиква напрежение между Керълайн и Тайлър, не само заради срещата, но и защото Тайлър жертва свой приятел. Тайлър започва трансформацията и ухапва Деймън, който се спасява и казва на Керълайн и Мат да се скрият. Аларик разкрива пред целия съвет на града, че децата на шериф Форбс и кметицата са вампир и хибрид.

Когато Тайлър става свидетел на способностите на Керълайн, която също иска лунния камък, че е вампир. Елена най-накрая разбира, че Бони е мъртва. Оказва .


Facebook
Twitter
Коментари
Мироцая 08.03.2020 в 14:41 Отговор

Тогава умишлено оставя врата отворена, така че Елена да може да избяга.

Зинияда 11.03.2020 в 13:05 Отговор

Ребека и Стефан търсят надгробния камък в докладите на Шейн и говорят за старите си отношения. Бързо търсене.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.