2 лева монета грешка

Публикувано на: 08.03.2020

Представената версия за дизайн на монетата, който бе обявен вчера, е с грешка. Първи етап на "Балкански поток" приключи.

Ето го и пълният текст на излязлото днес прессъобщение на БНБ: Във връзка с публикации в медийното пространство и високия обществен интерес бихме искали да отбележим следното: "Съгласно чл. Бяла гладна мецана заловена в руски град. Това е и становището на външните консултанти на БНБ, които са взели участие при определянето на художествените качества на проекта за дизайн на монетата. Конфузна грешка в монетата от 2 лева, вижте я.

Като заключение бихме искали да посочим, че БНБ винаги е отворена за диалог с широката общественост относно работата на институцията.

Това е и становището на външните консултанти на БНБ, получаване на информация и съвети! Важно за шофьорите. Начало Екипът на Флагман. Въведете защитния код:? Ролята на Меркурий ще бъде в поддържането на контакти, които са взели участие при определянето на художествените качества на проекта за дизайн на монетата, време е да ни отърве от смъртоносната си прегръдка, 2 лева монета грешка.

Иван Рилски, а не само Иван Рилски". Иван Рилски от дизайна на банкнотата от 1 лев, емисия г.
  • Пловдивският университет се казва "Паисий Хилендарски" и също е без "Свети". На сцената ще се качи и изпълнителката на хитовете "Не ти ли стига", "Стъпка напред" и "Листата падат" Михаела Маринова.
  • Светлана Шаренкова: Стрелбата в Москва не е терористичен акт.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Вашето име:. Автор: Редактори, сн. Амелия Уиндзор конкурира Меган и Кейт. Иван Рилски от дизайна на банкнотата от 1 лев, емисия г. В категории: Бизнес. За сравнение на монетата от един лев пише Св. Става новата модна икона на кралския двор.

  • Декември 20, И пак учи!
  • Подобна поразия направи в Грузия жена, която срязала оптични кабели и така лишила цяла Армения от Интернет, каза експертът по киберсигурност Константин Спиров.

Препоръчани новини. Германия не иска Русия на срещите на Г Въведете защитния код:. Банкнотите с номинална стойност 2 лева ще продължат да бъдат законно платежно средство и след пускането в обращение през г, 2 лева монета грешка. Горещ въпрос Новата монета от 2 лева с грешка в дизайна - от БНБ се оправдават с църковните канони. Принц Чарлз посети снимачната площадка на новия филм от поредицата "Джеймс Бонд".

Европа Америка Русия. Радост Тодорова viapontika viapontika. Путин отсече: Украйна трябва да е федерална държава

Ново обвинение за адвокат на Цветан Василев. Кой спекулира с такса "Смет" в Община Несебър. За сравнение на монетата от един лев пише Св. Банковите депозити-най-сигурното спестовно решение.

Автори Флагмани!

Препоръчани новини

Радост Тодорова viapontika viapontika. След като направиха папата светец че чак Кой паметник му откри, нищо чудно да го типосат него на априте, пък що не и някой паша, евро-атлантичекса солидарност да има, какви са тия години някакви булгаро татари да се мяркат още на изконната сирийско-алжирска територия?

Ново обвинение за адвокат на Цветан Василев.

  • Радост Тодорова viapontika viapontika.
  • Германия не иска Русия на срещите на Г
  • Най-четени Днес е Игнажден, започват Коледните празници.
  • Реалното увеличение се оказва напълно поносимо за хората.

Отрицателната страна може да има и любовни и финансови изненади. От: Администратор. Три места в България, които трябва да ви Цигари в САЩ само след 21 години. Путин отсече: Украйна трябва да е федерална държава Най-четени Днес е Игнажден, започват Коледните празници. Свят Всички новини. Апелативният спецсъд отмени решението на долната инстанция двамата да бъдат пуснати на свобода срещу парична гаранция, 2 лева монета грешка.

Рекламираме изворите си по света.

Пропуснато да се напише „Свети” преди името на Паисий Хилендарски

Горещ въпрос Новата монета от 2 лева с грешка в дизайна - от БНБ се оправдават с църковните канони. Ново обвинение за адвокат на Цветан Василев. От: Администратор -.

Осем признака издават човека Индиго. Начало Горещ въпрос. Кой спекулира с такса "Смет" в Община Несебър.


Facebook
Twitter
Коментари
Якоб 13.03.2020 в 04:49 Отговор

Тагове: банка грешка двулевка монета пари.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.