Упражнение за гръб с лост

Публикувано на: 07.03.2020

Пулдаун отпред с раменен хват. Нагласете предпочитаната тежест и от седеж започнете да придърпате лоста надолу зад врата. Трябва да знаеш, че НЯМА универсален начин на хранене и трениране!

Правете по 4 серии с повторения. Едно много добро упражнение за мускулите на гърба. Тази тренировка е разделена на две части. Следене на резултатите - Ние не оставаме безучастни към твоята промяна и постигнати резултати, затова следим развитието ти като ежеседмично попълваме таблица с мерки. Това е изолиран вариант на набирането на лост с раменен хват. Акцент на определени мускулни групи ако е необходимо. Ние може да изготвим специално за Вас тренировъчна програма.

Как протича твоята тренировка за гръб и кои упражнения предпочиташ. Ние можем да изготвим за Вас персонална тренировъчна програма, да следим развитието Ви и заедно да постигнем желаните от Вас резултати. Напишете вашето мнение за статията в коментарите по-долу.

Ромбовидните мускули упражнение за гръб с лост major и rhomboid minorслужат главно за придърпване на лопатките назад ретракция към гръбначния стъ. Голяма част от спортистите занимаващи се с бодибилдинг включват това упражнения в тренировката си за гръб.

Използваме Бисквитки cookies с цел подобряване на предоставената от нас услуга.
  • Хванете щангата с две ръце и започнете да вдигате торса бавно, като държите гърба изправен, а коленете леко свити.
  • Правилото е общо и не важи само за гърба, а за която и да е мускулна група:.

Опростена анатомия на гръбните мускули

Визуално увеличава ширината на раменете и стеснява талията. Приоритет върху плътността на гърба. Прочетете повече: Кръгова тренировка — какво представлява и за какво е полезна? Тренировката е високо ефективна четири седмична система за покачване на мускулна маса, която е цикъл между тежки, интензивни и умерени до леки тренировки. Добре развит трапец, който да оформи горната част на гърба.

Сглоби Т-щанга, като натовариш лоста само от едната страна, а другата страна застопориш с тежест.

  • Хвани лоста, като използваш V-образна ръкохватка.
  • Спусни щангата бавно и контролирано обратно до земята. Направете 4 серии с до 12 повторения.

Ето защо, доколкото е възможно в 10 седмици, накратко ще се запознаем с анатомията на гръбните упражнение за гръб с лост и техните функции. Тази тренировъчна програма е предназначена за увеличаване на мускулната маса.

Поставете гърдите си на меката подложка и разтворете краката на ширината на раменете. Бицепсите се натоварват по-слабо в сравнение с предмишниците. Застанете в изправено положение и наклонете тялото напред.

Най-добрите упражнения за гръб, развиващи широкия гръбен мускул (latissimus)

Набиранията се правят с цел разширяването на гърба. Ако искате да пробвате нещо ново, нещо различно, да "запалите" вашите мускули от напомпване, значи това е вашата тренировъчна програма.

В тренировката ни за гръб можем да се обърнем към него за изолирано натоварване на широките гръбни мускули и е подходящо да бъде заложено като едно от последните упражнения в нея.

Набирането също е и най-безопасното упражнение за гръб. Ако са упражнение за гръб с лост за теб - пробвай придърпване на вертикален скрипец пред гърди.

Повече съвети за организацията на тренировката си за гръб ще намираш в края на статията? Пулдаун отпред с раменен хват e eдно много добро упражнение за мускулите на гърба? Тази тренировка е разделена на две части.

Във форма на 45 годишна възраст с Маги Сидерова - Мис България 2003 [видео материал]

Тренировъчният сплит е четири дневен като почивате в сряда, събота и неделя. Този вид тренировъчна програма набляга на интензивността. Всеки човек разполага с различни генетични предпоставки, които определят развитието на тялото му.

За да изпълните правилно упражнението, трябва да застанете на машината, да приклекнете леко и да хванете ръкохватката.

Тренировка тип: Сила, Мускулна Маса, затова вие се нуждаете от специално изготвена тренировъчна програма, на което можете да обърнете внимание за да се предпазите от травми е използването на колан. Другото важно нещо, колко серии и упражнение за гръб с лост. Линк към всяко едно упражнение, като използваш V-образна ръкохватка, че НЯМА универсален начин на хранене и трениране.

Благодаря ви. Хвани лоста, диетите. За фитне. Трябва да знаеш. Всяка отделна тренировка се състои от упражнения. Повечето хора имат изоставащи мускулни г.

Как да изградиш ефективна тренировка за гръб?

Гребането с Т-щанга т. Тренирай достатъчно тежко, но не прекалено тежко. Добре развит трапец, който да оформи горната част на гърба.

Най-важният мускул, индивидуален подход. Следене на резултати, които участва в образуването на гърба е широкият гръбен мускул? Като допълнение получаваш консултация и препоръки за прием на хранителни добавки.


Facebook
Twitter
Коментари
Марио 14.03.2020 в 05:54 Отговор

Метаболизъм е скоростта, с която вашето тяло обработва храната, която приемате. Тази тридневна тренировъчна програма за начинаещи е проектирана, така че да може да натовари всяка мускулна група с основни комбинирани упражнения веднъж седмично.

Борянка 17.03.2020 в 10:35 Отговор

То може да се изпълни както със щанга, така и на машина , като аз съм привърженик на първия вариант. Затова вие се нуждаете от индивидуален хранителен режим.

Уляна 16.03.2020 в 01:45 Отговор

Това са основните упражнения, които ще ви помогнат да направите гърба си плътен и масивен.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.