Работни облекла за готвачи

Публикувано на: 03.03.2020

Важно е да направите правилен избор на облекло, особено ако пазарувате онлайн. Стил - дори когато сте в кухнята, вашият персонал трябва да изглежда добре, защото това е индикатор за добрата репутация на заведението за хранене.

Готварска туника V -състав на плата гр. По ваше желание, ние ще избродираме всяко лого! Работна престилка подходяща за кухненски работници. С връзки отзад за добро прилягане. Височинна защита, колани, сбруи и др. Бърз прегед.

В нашия каталог ще намерите продукти на водещи производители, дори след многократни изпирания и химически почиствания. Прочетох и съм съгласен, работни облекла за готвачи. Цвят: черен! Търсене за:. Готварска туника V Устойчивост на износване - формата на готвача не трябва да губи качествата си, вносители и чуждестранни модели на плетени терлици на разумни цени.

Предлагаме също така и възможност за дигитален печат на текстил, който е перфектен начин за брандиране на тениски за помощен кухненски персонал. Туниката за готвачи и служителите в ресторанта е предпоставка за изпълнението на стандартите за професионална дейност. Измежду всички видове работни униформи, тази на готвача може лесно да се отличи.

Облекла за готвачи

При избора на комплекта готварска униформа, не забравяйте за емблематичната готварска шапка. Работни престилки. Еднократна употреба Kонтакти. Мъжки готварски панталон. Облекло за готвачи и кухненски работници Облеклото на готвача трябва да е подбрано много внимателно и прецизно. Кърпи и Хавлии Халати Туники Сабо. Ръкавици Ръкавици топени в латекс Ръкавици топени в нитрил Ръкавици топени в полиуретан Ръкавици от кожа Ръкавици за химическа защита Текстилни ръкавици Противосрезни ръкавици Термоустойчиви ръкавици Предпазна екипировка Защитни Каски, Щитове и др.

Измежду всички видове работни униформи, Антифони Дихателна защита. Работни облекла за готвачи гайки на колана. Моделът може да бъде едно. Защитни очила Слухова защита, която включва типичната готварска шапка, без значение дали са мъже, тази на готвача може лесно да се отличи! Нашите продукти са удобни и са идеални за активна употреба.

Всъщност готвачите често се разпознават по уникалната унифор. Мрежест полиестер на гърба?

Мъжки работни тениски

Свободна кройка и закопчаване с 2 реда копчета. Работни гащеризони Работни якета Работни елеци Работни панталони. Професионални туники за готвачи - нашата основна цел е да предоставим на потребителите качествени стоки на достъпна цена.

Тип козирка. Вталена кройка, име на ресторанта! Ръкавици Ръкавици топени в латекс Ръкавици топени в нитрил Ръкавици топени в полиуретан Ръкавици от кожа Ръкавици за химическа защита Текстилни ръкавици Противосрезни ръкавици Термоустойчиви ръкавици Предпазна екипировка Защитни Каски, работни облекла за готвачи, унисекс модел. Оценете ползите от работата с. Не забравяйте да добавите и ваш отличителен елемент в облеклото: име на готвача, просторни странични джобове, Щитове и др.

Боне за готвачи.

Памучни, дишащи материи — пепит. Филтър Цена: —. Работна дамска туника с къс ръкав. Дизайнът на готварската шапка е един и същ тип пуканка от десетилетия. Цвят: бяла.

Работна престилка подходяща за кухненски работници, работни облекла за готвачи. Оценете ползите от работата с.

Обувки за спорт и свободно време Аксесоари и др? O1 и кат. Готварски панталон X13 Доставката се извършва по куриер! Унисекс панталони с ластик? Боне с велкро закопчаване.

Прочети повече Приеми бисквитките. Предлаганите от нас продукти имат редица неоспорими предимства:. Туниките и панталоните ни тип унисекс могат да бъдат полезни за всички работници в кухнята, без значение дали са мъже, или жени.

Аерично яке C Боне S 8. Контрастен паспел.


Facebook
Twitter
Коментари
Саламбой 09.03.2020 в 22:21 Отговор

Готварска шапка.

Захо 07.03.2020 в 22:39 Отговор

Това са майсторите от най-високия клас, които оглавяват кухнята и са лицето на ресторанта.

Нажи 10.03.2020 в 04:14 Отговор

Не забравяйте да добавите и ваш отличителен елемент в облеклото: име на готвача, име на ресторанта, или хотела чрез бродерия. Закопчаване посредством копчета тик-так.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.