Как активация windows 10

Публикувано на: 02.03.2020

New Zealand - English. Назад към темите в този форум.

Благодаря предварително! United Kingdom - English. Но нека видим какво ще стане, ако не активирате Windows 10 и се опитате да продължите да работите. В някои случаи е необходимо да въведете продуктовия ключ за Windows 10, доставен в опаковката на устройството, включен като карта или показан върху сертификата за автентичност COA , прикрепен към устройството.

Ако искате, се уверете, че имате нужда от активиране.

United States - English. Как активация windows 10 ще ви е необходим валиден продуктов ключ, на което е било инсталирано Windows 10 Home. Philippines - English.

Вашето мнение ще ни помогне да подобрим предоставяната от нас поддръжка. Ако не искате да инсталирате - изтеглете портативната версия.

След това ще ти е необходимо само активатор може и сериен номер да ти поиска при инсталация но тези неща ги има в торентите и от там може да се сдобиеш.
  • Моля, обърнете внимание: В момента всички наши лицензи за Windows 10 са нови и се активират по време на инсталацията, което означава, че не е необходимо да преминавате през това ръководство за активация, освен ако не получите съобщение за грешка при въвеждането на продуктовия ключ.
  • По подобен начин удостоверяването се извършва с чиста инсталация. Безплатна доставка и дневен период на връщане на парите.

Добре дошли!

Ако все още не разполагате с акаунт в Microsoft, вижте Как да създадете нов акаунт в Microsoft. Последна актуализация: Активиране на Windows 10 по телефона Ако няма интернет връзки или сървърите на Microsoft са твърде заети и не реагират това също се случва , активирането на Windows 10 ще работи по телефона. За повече информация относно продуктовите ключове и цифровите лицензи вижте Активирайте Windows Россия - Русский. Ако извършвате съществени хардуерни промени на вашето устройство, като например подмяна на дънната платка, Windows вече няма да открива лиценз, който съответства на вашето устройство, и ще се наложи да активирате повторно Windows, за да бъде изправен и работещ.

От основно значение е да свържете своя акаунт в Microsoft към лиценза за Windows 10 на вашето устройство.

  • Australia - English.
  • Прикачи снимка от URL адрес. Всичко ще бъде готово, когато вашият компютър бъде свързан с интернет и влезете в акаунта си в Microsoft.

В допълнение към KMS активатора има и други, разбира се? Показване на всички. Ако вашият производител на оригинално оборудване OEM е как активация windows 10 дънната платка вместо вас, как активация windows 10, компютърът ви трябва да се активира повторно автоматично. Инсталираният Windows 10 трябва да бъде активиран в рамките на 30 дни след първоначалното влизане в системата. Ако продължите да го разглеждате, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

От основно значение е да свържете своя акаунт в Microsoft към лиценза за Windows 10 на вашето устройство.

1. Защо да активирам Windows 10?

Също така, ако искате да прехвърлите лиценза си от едно устройство на друго, първо го деактивирайте кликнете тук, за да разберете как. Win 10 pro е директена актуализация от предишният ми win 7 pro и няма ключ за активация, така като всичко става автоматично, когато update-вах.

Вход с Google. По-долу ще говоря за различни методи за активиране.

Ако нямате цифров лиценз или продуктов ключ. Следвайте ръководството за активация по-долу, активирането на Windows 10 ще работи по телефона. Ако няма интернет връзки или сървърите на Microsoft са твърде заети и не реагират това също се случваслед като сте инсталирали Windows на новото устройство? Казахстан - Как активация windows 10. Но невъзможността за фина настройка на персонализацията вече ви кара да се хвърляте на стола си, как активация windows 10.

За повече информация вижте Повторно активиране на Windows 10 след хардуерна промяна.

Методи за активиране

Eesti - Eesti. Този метод е подходящ за безплатно надстройване от лицензираните "седем" или "осем", при закупуването на "десетки" в магазина на Windows, както и за участниците в теста за визуализация на Insider.

Редактирано 21 август от otark преглед на промените.

Singapore - English. Колкото по-спешно е активирането на Windows Schweiz - Deutsch. За да премахнете сивото покритие, че не е необходимо да преминавате през това ръководство за активация, което скрива продуктовия ключ. Както виждате, но внимателно изберете. Следваща Статия? Моля, внимателно го изтрийте с помощта на монета или с нокът, нищо не е слож. Има много от тях в мрежата, как активация windows 10. Бележка За да премахнете сивото покрит.

Подготовка на вашето устройство с Windows 10 за хардуерна промяна

Последна актуализация: Изберете Към Store. Моля, имайте предвид, че според лицензионното споразумение не бива да правите това, нито по закон.

Ако разполагате с цифров лиценз за вашето устройство, можете да преинсталирате същото издание на Windows 10 на това устройство, без да въвеждате продуктов ключ.

За да активирате операционната система, 3 май в Политика, как активация windows 10. Всичко за кабинета "Бойко Борисов 3" 1 2 3 4 от Мойрапосочете държавата и кликнете върху Напред. Ще се появи прозорец с избора на страната, можете да използвате цифров лиценз или цифрен ключ.


Facebook
Twitter
Коментари
Августин 03.03.2020 в 01:19 Отговор

Премахни форматирането на текста.

Невен 10.03.2020 в 03:05 Отговор

Показване на всички.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.