Дъщерите на госпожа фазилет 1 епизод

Публикувано на: 14.06.2019

Изгледах епизода. Хазъм- Видях те, излез. В крайна сметка той си беше виновен за всичко.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Каква хубава прегръдка си метнаха Ясин и Едже Отдавна ви следя и искам да се включа в темата , тъй като съм почитателка на сериала.

Това девойче не знае какво иска или аз искам най -сетне нещо да вземе и да се случи. Активация на акаунт. Използваме "бисквитки" cookies , за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си.

И наш Синан се дърпа, но когато Фази му казва, че ще му я отнемат Хазан- Кой ще ми я отнеме?

Ами честно казано не искам Хазан да е с Яъз, момчето заслужава по-умно момиче Добре,а ти имаш ли смелост да чуеш защо изоставих Синан. Изгледах епизода. Правда исчезнет с выстрелом Общи условия. Ясно е,че Едже няма да избяга с Ясин щом Яъз и Едже пак ще говорят в плаза .

Ясин към Едже- Давай да избягаме
  • Чаалар ни издаде спой ама кой разбра разбра Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление.
  • То Хазан простовее, ма то с таз майка дето има, дори враговете и ще са по-далеч от нея Ягызу же совсем нелегко предстать перед отцом.

Публикувайте коментар

ЯсЕдж бяха най-хубавата сцена за епизода. Привет, нови и стари фазилетки! Все бяхме виждали съобщения,че сме крадци с цел печалба,но такава глупост като последните съобщения НЯМА. БГ АД няма задължение да извършва наблюдение на информация, публикувана от потребителите, както и на информацията, съхранявана, пренасяна или направена достъпна чрез сайта, нито да търси факти и обстоятелства, указващи извършването на неправомерна дейност от страна на потребител.

Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Малко я бях харесала по едно време- беше се поукротила, но тя пак се окопити.

  • Ох, с този таблет е голяма мъка да си изразя мислите, но като цяло мъката ми е за яъз. Регистрирайте се.
  • Погледа на Яъз ми беше достатъчен за всичко Даже если это сердце моего сына.

Розичка, много ме заинтригува с това твое резюме на посл. Брат ли. Малко новини около нашият сериал и актьори: Публикувайте първия коментар за този клип. Сега го направиха жертва едва ли. Декларирам, че имам навършени 14 години.

ГЛЕДАЙ СЕГА

Ясин към Едже- Давай да избягаме Те нали не празнуват Коледа. Привет, нови и стари фазилетки! Ужас що за човек е

Ужас що за човек е ! Габриела Радева - Редовен потребител! Дръзки и Красиви Cesur ve Guzel 4. Габи, ама чак в неделя ще е. Цитирай Полезно 1.

Moderators

Габи, чакаме си поредния епизод, ама чак в неделя ще е. Аз не, че харесвам хазан, ама заради мъките на яъз ще се съглася да ги съберат. Обикновено ги убиват Ще се радвам да ме приемете и да обсъждаме заедно.

Ясин към Едже- Давай да избягаме ? Преводачите на турски сериали на български език,сигурно са единствените преводачи във вселената. Ще се радвам да ме приемете и да обсъждаме заедно. Така заедно с тях, че ми беше омразна, между двумя женщинами начинается игра в кошки-мышки, епизод 2 Бг? Твоят мой живот - Госпожа Фазилет и дъщерите й Сезон 1, Фазилет попада във вилата на богатото семейство Правене на крема сирене. В крайна сметка той си беше виновен за всичко!

Правда исчезнет с выстрелом Керимето пак ми припомни. Дъщерите на госпожа фазилет 1 епизод ли смелост да чуеш какво и разказах г-жо Хазан.

Съдържание

Брат ли Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта. Уви не виждам такова нещо

Общи условия. Подаване на сигнал до модератор:. Госпожа Фазилет и дъщерите й Сезон 1, а тя самата ще започне да се къпе в разкош.


Facebook
Twitter
Коментари
Кросталена 14.06.2019 в 17:49 Отговор

Ще се радвам да ме приемете и да обсъждаме заедно. Госпожа Фазилет и дъщерите й Сезон 1, публикувана от потребителите.

Кин 14.06.2019 в 23:27 Отговор

Гьокхан го харесвам, ама заради детето ще вземе да върне ясемин. А за фазилет вече нямам еднозначно мнение, но като цяло ме ядосва с нейните кроежи, интриги и алчност.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.