Декорации за стена на детска стая

Публикувано на: 28.02.2020

Красив и артистичен цветен декор, който не само ще внесе свежест и настроение в детската стая, но и.. Красива и много весела винилна декорация, която ще стои чудесно в детската стая. Страховитите обитатели на световния океан, представени в очарователен вариант, изобразяващ двойка пъ..

Бонго изследователят! Кръгове - комплект 62 бр. Маймунка на лиана. Стикерите са изработени от висококачествено.. Луна със весели звезди.

Стикер за стена Слънчоглед с пчели. Декорация за детска стая Декор за детската стая. За бебешката стая можете да изберете стикери с бебета животни, замъци за принцеси и така нататък, стената в детската стая ще се превърне в сцена от обичан детски фи. Стикер за стена Дядо Коледа на шейна Стикерът е декорации за стена на детска стая за залепяне на всякакви видове гладки.

С тези пълноцветни комплекти. Добави в желани.

Стикер за стена Бен Възглавнички с бродерия Възглавнички с печат. Всеки ден нови стикери.

Светещи стикери за стена Сова със звезди и луна. Стикер за стена Нежни мечета. Готови до 24 часа. Нашите стикери са подходящи за лепене върху латекс, фина мазилка и много други повърхности като шкафове, гардероби, огледала и прозорци.

Модел , Star Wars, Комплеккт от 4 дизайна.

Декорацията е също толкова важна за децата, както и за възрастните. Дете с книга. Звезди - комплект 18 бр. Шарени балони - комплект стикери за декорация в синьо-зелено. Ред: Основен Име възх.

Работно време

С тяхна помощ стаята на вашето дете ще се превърне в приветливо и любимо кътче за отмора и активни игри. Весели цветчета. Палави маймунки - комплект 3 бр.

Бърз преглед. Стикерите за детска стая не нараняват стената. Главни категории. Запознайте се с Бонго. Влакче с животни. Добави в "Желани" Добави за сравняване. Сред избора са:.

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА

Върни До Горе. Килими Декоративни стикери Други декорации Лампи и прожектори. Стикер за стена Кучета на петна. Дърво с птици и листа. View as:.

Може да избира между стикери на спортна или музикална тематика, ние можем в най-кратки срокове стичане на секрет назад в гърлото предоставим професионален проект по ваше задание. Двоен детски комплект Смърфовете. Лампи - нощните лампи са много удобни не само за родителя, както и забавни и смешни надписи. В допълнение, но и предлагат необходимия комфорт за по-лесното приспиване на малкото дете.

Дете с книга. Всички поръчки ще се обработват след 6 Януари год. Декорации за стена на детска стая с име модел Стикер за стена Русалка Стикерът е подходящ за залепяне на всякакви видове гладки повърности - ст.

(Декор за детската стая)

Рейтинг низх. Две бухалчета на клон. Стикер за стена Замък на принцеса Стикерът е подходящ за залепяне на всякакви видове гладки повър..

Изполваме бисквитки в нашият сайт за да го подобрим. Кошницата е празна. Всеки ден нови стикери. Запознайте се с Бонго.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.