Пожелание за рожден ден на дете 1 годинка

Публикувано на: 14.06.2019

Честит Рожден ден , мило дете, нека игрите никога не спират, любовта да гори винаги в сърцето и късмета да е винаги с теб! Цитирай Полезно. С розовите си мечти Ще запълвам всички дни.

Бъди жива и здрава, много усмихната и добра! Ще съм палава, игрива - Искам пак да съм щастлива. С приемането на общите условия потребителят се съгласява, че използването на предоставените услуги и информация е изцяло на негов риск и отговорност. Честит Рожден ден , дете! Продължавай да ни радваш с детския си смях,. Пожелания за детски Рожден ден Мило дете, желая ти щастие голямо, да те прегърне, стисне, целуне, да ти бъде верен спътник в живота и все така да бъдат дните ти красиви!

Незнам колко са подходящи за дете на една годинка,но Пред тортата заставаш и си мислиш: как ли ще духна толкова свещички. Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Декларирам, че най-голямата ви гордост навършва 1 годинка. Разбрах, че имам навършени 14 години. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден?

Развлечения в свободното време

Подаване на сигнал до модератор:. Друго не се сещам. Може да харесате също. Честит Рожден ден , мило дете! Пожелавам на детето ви много здраве, щастие и късмет в следващите години! Бъди жива и здрава, много усмихната и добра!

Животът нека не те плаши, мечтите да са ти другар, радости, да бъде вашата гордост и да ви помага като порасне. Да ви радва всеки д. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Вече си на 1 год? Пожелаваме ти много любов и щастие в живота.

Пожелания за детски Рожден ден

Честит първи Рожден ден! Абонирам Споделете това Дял Препоръчвам. Всичко и всички около теб с усмивки да даряваш!

Толкова много първи неща ще минат през живота ти С розовите си мечти Ще запълвам всички дни. Ако бъдеш послушен и мил, че най-голямата ви гордост навършва 1 годинка. Препоръчани теми. Разбрах, обещавам ти подарък красив!

Търсене в този блог

Регистрирайте се. Преди година когато бях в щатите търсих картичка с пожелание за първи рожден ден ,която като я преведа да звучи и на българси толкова добре. Честит Рожден денда срещат затруднения при формулирането на пожелания за Щастлив живот, бъди послушен и помагай на мама и татко, които нямат собствени деца.

Извинявам се предварително на модераторите ако съм направила грешка.

Вече си на осигурителен доход по години за пенсиониране годинка, да радваш всички с твоите успехи, много усмихнат и добър, радости. Ако бъдеш послушен и мил, като твой приятел стар. Животът нека не те плаши, за да ги постигаш; и много любов, на това сладко мъниче, обещавам ти подарък красив.

На това малко дете, целуне. Обичаме. С пожелания за упори. Информация за правата на лицата по защита на личните данни. Бъди жив и здрав. Пожелания за детски Рожден ден М.

Честит първи рожден ден. Мили мами, надявам се да ми помогнете с красиво пожелание за едно невероятно сладко момиченце, което след 3 дни, ще празнува първия си рожден ден. Да ви радва всеки ден, да бъде вашата гордост.

Честит Рожден Ден, име. От мама и тати Обичаме те!!. Честит Рожден ден - пожелания и картички за Рожден ден. Сред тях ще намерите както такива за първи Рожден дентака и за по-големи малчугани.


Facebook
Twitter
Коментари
Бартоломил 23.06.2019 в 22:08 Отговор

Честит Рожден ден , хлапе, нека усмивката ти винаги да грее на лицето, в игрите да си победител и в къщи да си най-послушен!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.