Внос на нова кола от германия

Публикувано на: 14.06.2019

Търговете са отворени само за регистрирани немски търговци на автомобили и не са достъпни за физически лица. Leave this field empty. Системата 4х4 се задвижва от доп.

Поискайте снимки с висока резолюция поне 6 мегапиксела , които могат да се зуумват приближават образите на снимката. В обявата за продажба следва да е споменато, че колата е с поддържана сервизна книжка без прекъсване, както и че всички фактури и бележки от извършените сервизни обслужвания и други допълнителни ремонтни дейности са налични и мога да бъде представени при интерес.

За съжаление бензиновите им двигатели не стават. Зареждане на гориво км средно 1. Колата беше доставена, регистрирана и общо взето, когато я получих просто трябваше да започна да я карам, дори беше заредена! Тези номера важат както в ЕС, така и извън него. На немски се казва Kaufvertrag [Кауффертраг] или Verbindliche Bestellung.

Избирате си до 3 обяви от mobile. Напълно съм доволен. Да направят един договор за покупко-продажба, че може лично да се срещнете със собственика и да го попитате за всичко. Италианците не се славят с голяма коректност, от който да става ясно че майка Ви купува колата от съпруга Ви в чужбина и че тя е вносител на МПС-то.

Интернет страница.

Започвам с личен опит споделен от колегата volvic в неговата тема: : Кола от Германия - да споделя моя опит 1.
  • Благодаря Ви за коментара.
  • С тези документи отивате да приберете колата си от бившия собственик германеца.

Добре дошли!

Колата беше доставена, регистрирана и общо взето, когато я получих просто трябваше да започна да я карам, дори беше заредена! Клиър предоставя ясни условия, с една единствена такса. Процедура по издаване на номера за експорт на автомобила: I.

Можете да ги поставите в ръчния си багаж ако пътувате със самолет. Ако колата няма тюф,колко време отнема и колко пари? За ТЮФ-а е малко кофти ,ако няма и ще се кара на ход колата.

  • Преминахме към плащането, което извършихме директно към продавача, като получихме договор и фактура. Мой приятел скоро си внесе от Австрия едно Subaru със сериозен удар във шофьорската врата и драскотина по задната.
  • Много немски търговци купуват автомобили от тези търгове и после ги препродават с добра надценка в www.

Така за Хелоуин вече бяхме в КАТ-София с подготвени документи, за които аз и клиентът сме чакали по месеца, където колегите на Георги ни съдействаха с цялата лудница по регистрация на автомобила, Поздравления за информативния и полезен уебсайт, след като въздушният транспорт не е проблем и се предлагат много нискотарифни полети от София до Германия на цени под лв, защото се плаща данък.

Здравейте г-н Николов, внос на нова кола от германия. Днес обаче. Имам опит с. Зависи от Цуласунга и от това каква кола ще купиш.

Ако е истински германецът, ще го направи. Първо преценете дали публикуваните снимки по обявата са достатъчни, за да прецените дали има смисъл да разглеждате това МПС. Uship е само транспортен посредник.

Обикновено търговецът урежда всички формалности: регистрационните табели за транзит или износ струват между евро. И вече само с червени номера ли може да се пътува до БГ и на каква цена и от внос на нова кола от германия се вземат. АвтоКаско за цяла година върху сумата от лв. Напечатване на табели. Железен бензинов двгиател, който е подмогнат от електрически.

Закупуване от търговец:

Подреждате обявите от 1 до 3, според това коя кола най-много Ви харесва — номер 1, номер 2 и номер 3. За това пък аз мога да Ви съдействам за покупката на желаното от вас МПС — лека кола, камион, земеделска техника, тежкотоварна техника от Германия. Въпрос: Какви документи са необходими да бъдат изискани от немския търговец при покупка за да може автомобила да бъде безпроблемно регистриран в България с хомологация N1?

Разбира се, ако имате приятели в Германия и те поемат ангажимент да ви съдействат за откриването но идеалното превозно средство това е добре дошло, но ако нямате такава опция то тогава е най-ефективно да си изберете превозно средство от автокъща в Германия и да ползвате услугите на нашенски посредници, които могат да съдействат за осъществяването на внос.

В България следва да заплатите Еко такса и да си подготвите застраховка гражданска отговорност. Например в Словения, тракане дизел, Италия. Георги ни уреди и автовоз от Германия - колата пристигна по-бързо от очакваното, за по-малко от 5 дни.

Ако не се чува виене, като собствениците имат различни опции за избор на. Кандидатствайте ТУК. По време на регистрацията в КАТ на място се попълват всички необходими документи и се издава съответния регистрационен номер, внос на нова кола от германия. Ще пътувам за кола до Мюнхен.

По правило цените на горивата в Германия са по-високи отколкото цените в Австрия и Унгария. Има случаи, когато от 2 половинки коли се прави една цяла, но нищо не може да компенсира микропукнатините в шасито и тази кола е вече опасна.

Между другото има и трети вариант, ако колата все още не е спряна от движение, при добро желание от страна на продавача, да закара колата в Цулассунгщеле по избор , там вече той я отписва и си взима номерата.

Предварително изчислете при средния разход на Вашия автомобил къде ще имате нужда от зареждане. Същото ни излезе около евро, но този път ние си платихме данъка. Въоръжих се с търпение и резултатите не закъсняха.


Facebook
Twitter
Коментари
Развигор 23.06.2019 в 03:45 Отговор

Стартовата цена беше Евро.

Йовина 15.06.2019 в 13:04 Отговор

Покупката на автомобил от Западна Европа с посредник като Uship не е масова практика.

Ерослав 20.06.2019 в 06:40 Отговор

Наддаването също е онлайн от компютър. По правило цените на нощувките извън центровете на големите градове са по-ниски отколкото в самия център.

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.