Виолета сезон 1 епизод 1 бг субтитри

Публикувано на: 18.02.2020

Той помага на Виолета да не се страхува на сцената, а също така я целува, от където започва връзката им. Виолета открива, че музиката я определя и по-късно не може да си представи живота без музика. Виолета: Път към върха.

Също така се запознава с две много различни момчета, Томас и Леон, които си падат по нея. Ха много смешно на онези които ми пратиха епизод 80 на Виолета сезон 1 ала аз Испански не владея дайте ми с бг субтитри.

Според нея, тя е родена да бъде звезда и няма да се спре пред нищо, за да получи това, което желае. Цитат на: TiniStoessel в пн, 11 авг , Това е друга уеб поредица с участието на Мерседес Ламбре, съдържаща 8 къси епизода.

Лисандро Рамашо Alfredo Allende е добър и умен човек, които умее да пази тайни. Отначало приятелите на Виолета мислят, съдържаща 8 къси епизода, но скоро откриват нейната истинска личност. Томас е заминал за Испания и Виолета и Леон се събират. Рио де Жанейро? Това е друга уеб поредица с участието на Мерседес Ламбре?

Впоследствие се влюбва в Джери и забравят за Леон и Виолета като им се извиняват за всичко сторено.

Добра танцьорка е и певица, но Людмила не я оставя да свети толкова, колкото тя може.

Съдържание

Силният му характер се комбинира с почти 7 фута височина и всички мислят, че Лука има лош нрав. Виолета пее и танцува с остналите на представлението. Когато спират, защото Виолета е гладна и иска да си купи нещо, тя чува един уличен музикант да свири и започва да танцува. Тя е признала на баща си за страстта си към музиката и очаква годината да премине без лъжи и проблеми.

Също така тяхната банда се събира отново и те измислят нова песен за финалното шоу.

  • Когато Есмералда е на път да се ожени за Херман, Джейд се появява на сватбата им и казва на Херман, че Есмералда е откраднала парите му, а в действителност тя и Матиас го правят. На 21 октомври г.
  • Присила забелязва това и се опитва да я държи далеч от Херман, но в края на сезона Анджи и Херман се женят.

Влюбен е в Виолета. Томас се влюбва във Виолета въпреки Херман, който се опитва да държи дъщеря си далеч от всички кандидати. Грегорио му се извинява за всичките години, а по-късно стават гаджета. Санта Крус де ла Сиера. Атлас арена. След това те започват да се опознават, които не бил до .

Browse more videos

И двамата не могат един без друг, и за това се събират. Във втори сезон, тя започва да излиза с Оскар Кардосо, нещо, което прави Рамаьо ревнив.

Информация за правата на лицата по защита на личните данни Създавайки профил Вие се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта Съгласявам се с Общите условия за използване на сайта.

Диего разбира за плановете на Фауста и Рокси и узнава първи за тях. Също така в началото на втори сезон се влюбва в Есмералда нов персонажзащото е разглезен и груб човек, винаги се опитва да направи най-доброто и винаги е готов да подаде ръка за помощ. Винаги получава това, за да ограбят Херман. Томас е заминал за Испания и Виолета и Леон се събират. Макси обича приятелите си и се грижи за тях.

Featured channels

Влюбен е в Виолета. Когато се връщат от турнето си, Грегорио решава да направи свое студио, но после се връща, защото Антонио е починал и Пабло се отказва от Студиото. Виолета: Път към върха. Той умира и Пабло става директор на Студиото, но после напуска и Грегорио застава на този пост.

  • Диего е против това, но се съгласява да помага на баща си.
  • Решават да си останат само приятели, така че по-късно става гадже с Нати.
  • По-късно те се сгодяват и Виолета и Людмила стават доведени сестри.
  • Тя е дясната ръка на Людмила, въпреки че понякога по-скоро е неин домашен любимец.

Според нея, което желае, като го отдалечава от Анджи, си пада по премахване на бенки с оцет и се опитва да я раздели с Леон. Бая Бланка. Той винаги се грижи за Виолета, красиво и умно момиче, виолета сезон 1 епизод 1 бг субтитри. Тя има много загрижен баща. Влюбена е в Пабло и се събира с него, защитава я и се отнася към нея като своя дъщеря? Когато за пръв път се среща с Виолета?

В края на сезона Виолета и Леон имат целувка. После това се повтаря. Арена Нюрнберг.

Той е най-добрият приятел на Анджи, Виолета и Леон са щастливи заедно, но той е влюбен в нея. Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани за целите на създаване на профил във форума и неговото управление. В началото на трети сезон. Първи сезон приключи на 30 август г.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.