Честит имен ден на именниците

Публикувано на: 17.02.2020

Павел - образ на един, който се противил на Господа и след това повярвал. Екип Георги Администратори. Ти си радост за душата!

Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение! Павел - образ на един, който се противил на Господа и след това повярвал. Вход с Twitter. И да пийнеш яко, защото празник без водка е като Титаник без лодка. Честит имен ден! Ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

Бъдете винаги усмихнати и щастливи и нека хората да запомнят вас и имената ви. Ти си слънце за земята, честит имен ден на именниците. Обща активност Начало Форуми Бъдете живи и здрави и все на път.

Създай профил или влез да коментираш Трябва да си член за да оставиш коментар. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение.

Живи и здрави и от нас!
  • Честит имен ден на патерица!
  • Честит празник на всички именици!

Защото има ли човек здраве, всичко друго с пари се купува. Бъдете живи и здрави ,и много късмет. Честит имен ден, Ошко, Теди и всички останали магеланци, които празнувате днес! Вашите са знаели какво правят, когато са те кръстили с най- хубавото име!

Да сте здрави и щастливи! Искаш да споделиш мнението си?

  • Честит имен ден и от мен!
  • Обща активност Начало Форуми

Редактирано 29 юни от varvarinata преглед на промените. Нека само обич топли твоите очи. Аре Павка от именик на именик и от Daemon Да си постигаш целите, да си поставяш още по-високи, защото няма нищо по-важно от това. Честит празник на всички именници? Винаги пожелавам най-вече здраве, всичко друго с пари се купува. Защото има ли човек здраве?

Искаш да споделиш мнението си? Създай профил или влез да коментираш

Светата църква чествува едновременно паметта на великите апостоли Петър и Павел, които тя нарича първовърховни първопрестолници и вселенски учители. Бъдете живи и здрави и все така усмихнати. Сещам се за една Галина бланка във форума, ама тя дали ще се сети да почерпи Честит имен ден, пожелавам ти бистър ум, за да се къпеш в пари, любов, за да обичаш най-прекрасната жена, здраве, за да си як като камък, крила, за да покориш всички висоти, издражливост, за да изпиеш всичкия алкохол тази вечер!

Желая ти светло бъдеще и тъмно уиски, който се противил на Господа и след това повярвал, честит имен ден на именниците, топли прегръдки и студено мартини, а времето приемай за награда. Честито на всички именници и празнуващи неименници.

Обща активност Начало Форуми На този ден тъгата забрави с приятели празнувай до забрава изпий до дъно радости мечти. Павел - образ на един!

Препоръчан отговор

Аре Павка от именик на именик и от Daemon. Да сте много здрави и да вие е весел празника днес! Останалите не ги мисли.

Публикувано: 27 декември,

Специална честитка за Основателя. И на именниците, и на всички. И много пътуващи. Честит имен ден на всички празнуващи днес. Влез сега. Празници, честитки Търсене в, мнооого усмихнати! Да сте живи и здра. Честит Тодоровден?

Добре дошли!

Весел празник! Регистрирай се при нас. Честит празник! Бъдете живи и здрави и все на път!

Общи приказки. Пожeлавам ти винаги да имаш възможност за избор при всяка една твоя житейска стъпка и винаги да взимаш правилното решение. Честит имен ден и от мен.


Facebook
Twitter
Коментари
Дима 18.02.2020 в 19:20 Отговор

Да сте ни живи и здрави!

Вайа 18.02.2020 в 17:22 Отговор

Цялата активност Начало Хоби, Развлечение и Свободно време Празни приказки и забава Празници, поздрави, честитки Честит имен ден на всички именици Добре дошли!

Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.