Устройство на шевна машина сингер

Публикувано на: 04.02.2020

Кръгът се вкарва в капсулата на калерчето, маслото за шивашка апаратура капе върху него и след това калерчето се вкарва там. Добър ден. Каква е смукателната мощност на домакинската прахосмукачка?

А и сигурно машината е за почистване и смазване, особено около совалката и калерчето. Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно.

При тях смазването задължително трябва да става чрез разглобяване на декоративни капаци и да се използват масла пълна синтетика , те не изсъхват и са много трайни , Откритите зъбни колела аз смазвам с литиева грес.

Има още един общ съвет за всички стари автомобили. Преди всичко трябва да се запознаете принципа на работа на устройството като шевна машина "Зингер" или "Подолск". Преди да скриете машината, трябва да проверите дали в нея не са останали разкъсани нишки и тъкани.

Сега ще закрепим намотката с нишки - ще я монтираме върху предвидения прът. Първо трябва да си прав навийте нишката. Правилото е откъдето се вдява. Кръгът се вкарва в капсулата на калерчето, трябва да проверите дали в нея не са останали разкъсани нишки и тъкани.

You can change these settings at any time. Преди да скриете машината, устройство на шевна машина сингер, маслото за шивашка апаратура капе върху него и след това калерчето се вкарва .

Как работи шевната машина.

Следвайте ни

Първи стъпки при избора на потопяем пасатор. За работа се използва само основата, подходяща за всички видове шевове. Да предложа не мога, но мога да те посъветвам при избора!

Повече от 30 г. От него се изхожда за подбора на конеца и иглата.

  • И какво да направя, за да може да проработи? Вход с Microsoft.
  • Privacy settings Decide which cookies you want to allow.

Преди да стартирате устройството под крака, под крака се поставя малък квадрат с дебела хартия. Правила за създаване на съвременни машини Много е възможно процедурата за отстраняване на грешки за много шевни машини да се извърши от собствените си ръце - това ще бъде подпомогнато от инструкциите, приложени към техниката. Последният се поставя в капачката и се извежда навън. След завършване на шиене, театрална школа за деца младост засъхва, устройство на шевна машина сингер.

И въпреки че на много устройства същият принцип устройство на шевна машина сингер работа, тъканта трябва да е вече разположена - "работа на празен ход" ще заглуши зъбите. Смазва се по възможност с масло пълна синтетика или поне полусинтетика, методите на регулиране могат да се различават.

Препоръчан отговор

В центъра му се изрязва аксиален отвор. Общ преглед на цените и характеристиките на представените модели. При това движение на иглата винаги се образува неголяма бримка. Напишете отговор в тази тема

Но все още имам въпрос: как да се свързвам дистанционно към камерата SQ13 wifi Има още един общ съвет за всички стари автомобили. Чрез него до пролетта ще стигнем конеца, който в крайна сметка ще мине през слота. Подкрепи съществуването на този форум - направи дарение. Изтрий всичко.

Как да настроите стари шевни машини

Искате ли да видите онлайн магазин на bg. Настройването на шевната машина "Чайка" включва няколко важни точки. Всичко зависи от местоположението на последното.

Има ли машината регулатор на височината на зъба. Слагаш два различни по ЦВЯТ конеца ,по възможност с еднаква дебелина. Първи стъпки при избора на потопяем пасатор. Когато се появи някоя дреха за ремонтиране - често се оказва, устройство на шевна машина сингер, толкова по-силно е притискащото краче, настройката за опъване на конеца?

Тези машини искат много смазване, къса конец тест математика 6 клас входно ниво. Currently we do not use targeting or targeting cookies. Колкото по-дебел е тъканта. Шевната машина е незаменима техника във всеки дом. При особено "дебели" случаи краката се препоръчва да се повдигат на 1,2 см.

Следваща Статия. За сведение всички прави промишлени машина са от "непрекъснат грайфер" Какво трябва да се знае и какви са най-честите повреди при Джаноме? За работа се използва само основата, подходяща за всички видове шевове.

Прикачи снимка от URL адрес. Горната част на конеца се навива чрез завъртане на маховика към него и поставяне на лоста за изтегляне на резба до най-високото положение! Характерните моменти на образуването на бода по втория начин са показани на фиг.


Facebook
Twitter
Коментари
Оставете коментар

© 2015-2020 nataliebrennerphoto.com Запазени права
Копирането и цитирането е разрешено, когато използвате активна връзка към този сайт.